2777
2789
عنوان

نظریه نامحبوبتون چیه❓🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 4243 بازدید | 209 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوووول😂

قول دادی دیگه😁

به نظرم خانواده چند هسته ای خیلی بهتر از تک هسته ای چون افراد به جای اینکه مدام نگران باشه طرف مقابل خیانت میکنه یا نه، دوسش داره یا نه و... میتونه همزمان با چند نفر باشه و نیاز عاطفی و ج.نسیشو برطرف کنه و از حمایت برخوردار بشه و خیلی از قتل های خانوادگی و دشمنی ها و ... از بین میره و افراد هم میتونن روی زندگی اصلیشون و پیشرفت تمرکز کنن همه ام راضی ان در ضمن دلیل اصلی این همه خیانت اینه که ذات انسان متعهد نیست و چه زن چه مرد ذاتا تنوع طلبن

به نظرم ج ندگی یه شغله مثل هر شغل دیگه ای که نیاز های جامعه رو برطرف میکنه، جنس زن و مرد هر کدوم برتری ای داره همونطور که مرد میتونه با زور بازوش مثلا با کار توی معدن و... پول در بیاره زن هم باید بتونه از تواناییش که زیبایی هست استفاده کنه و به هر حال هر شغلی ام سختی های خودشو داره

دیگه فعلا تا همینجا کافیه😂

قول دادی دیگه😁به نظرم خانواده چند هسته ای خیلی بهتر از تک هسته ای چون افراد به جای اینکه مدام نگران ...

هر چند تند و تیز بود ولی نظرت محترمه😂🎀🥲

صبح میشه این شب :)

زمین تخته

کنترل زمین به دست چند نفر خیلی محدوده و بعضی از سلبریتی ها برای اینکه بتونن تو راس بمونن روحشونو به شیطان فروختن خیلیاشونم از ادرنوکروم استفاده میکنن

ریپ‌میپ بزنید جواب نمیدم😊

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤