2777
2789
عنوان

نظریه نامحبوبتون چیه❓🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 4243 بازدید | 209 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قول دادی دیگه😁به نظرم خانواده چند هسته ای خیلی بهتر از تک هسته ای چون افراد به جای اینکه مدام نگران ...

وای....

اینجاست که باید یه نظریه نامحبوبم رو بگم: هر فکر و عقیده ای قابل احترام نیست 

آخه این بی بندوباری چیه اینجوری که دنیا به لجن کشیده میشه 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

قول دادی دیگه😁به نظرم خانواده چند هسته ای خیلی بهتر از تک هسته ای چون افراد به جای اینکه مدام نگران ...

نه من اگه کسی رو بخوام فقط باید مال من باشه اگه نتونم نگهش دارم از چشمم میفته و ترکش میکنم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
فیلم لذت با کارگردانی نینجا تایبرگ ببین دختری هست که دوست داره پور ن استار شهو میبینی که چ حس منفی د ...

ازکجا دانلود کنیم با زیرنویس؟ 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

ازکجا دانلود کنیم با زیرنویس؟

تو تلگرام پیدا کردم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

گذشته هر کسی به خودش مربوطه شعار کسایی که گذشته درخشانی داشتند، اتفاقا هر کاری و رفتاری که تو گذشته داشتی تو حال الان و آینده ات هم رد پاش هست، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…