2777
2789
عنوان

مدیر سالن پولمو نمیده

222 بازدید | 24 پست

دخترا من پدیکوریستم و تو یه سالنی کار میکنم و به مشتریا همیشه میگم اگه امکانش هس با گوشی به کارت خودم واریز کنید و من درصد سالن رو میدم به مدیر سالن، اما پنجشنبه مشتری داشتم مشتری نتونست واریز کنه و کارت کشید بعد مدیر سالن بهم گفت من درصدتو حساب میکنم واست واریز میکنم شماره کارتتم دارم درصورتی ک نداشت اصلا من براش نفرستاده بودم گفتم شاید با یکی دیگه از پرسنل قاطی کرده

رفتم خونه براش شماره کارتمو فرستادم گفتم این شماره کارتمه فک کنم نداشتی آخه برات نفرستاده بودم بعد دیدم خبری نشد جمعه بهش پیام دادم عزیزم میتونی برام بزنی اگه زحمتت نیس هیچ جوابی نداد اصلا

الان به نظرتون چیکار کنم بهش پیام بدم چی بگم یا صبر کنم چن روز دیگه؟ 

دختر خوبیه ولی فک کنم بد حسابه در صورتی ک من درصدشو سروقت میریختم براش مبلغ این پولم ۳٠٠ تومنه ولی خب بالاخره باید درک کنه منم لازم دارم، دیروزم ک سالن بودم اصلا به روی خودش نیاورد حتی جواب پیامم نداد

بخاطر سیصد اینجوری نکن،،،بالاخره همکاراننهایتا با درصدای بقیه مشتریات حساب کن

آره درسته منم چیزی نگفتم خیلی با احترام گفتم واریز کن اگه میتونی و زحمتت نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باز مشتری اومد بگو بزنن ب کارت خودت وقتی مدیر درصد خواست بزن پای ۳۰۰ ک نداده بهت

آره اینم میشه دیروزم مثلا مشتری اومد من درصد ندادم بهش

ولی من الان لازم داشتم، سالنم ک هرروز مشتری نمیاد

شایدم این‌ پولو گذاشته جای درصد دیروزت

بازم مونده نصفش، درصدش کمتر از پول مشتریمه

شایدم همچین تصمیمی داشته و بخاطر همین واریز نکرده نمیدونم ولی چرا جواب نداد حداقل میگفت ک به جای درصد مشتریا برداشتم ک دیگه بهم درصد ندی

باید یه کارتخوان سیارم بخرم ببرم برا مشتریایی ک نمیتونن با گوشی جابجا کنن😂😂

اتفاقا میخاستم بت بگم😂 از کجا ذهنمو خوندی ناقلا😆

اره والا همینکارو بکن راحت وبی دردسر

حتما دستش بند بوده یکم دیگه صبر کن بعد زنگش بزن

نه مطمئنم خونده چون جمعه پیام دادم

به هرحال یکی ک پیام میده شاید تا چن ساعت نری سر گوشی یا کار داشته باشی ولی بالاخره بعد از ۳/۴ ساعت گوشی دستت میگیری ولی این اصلا هیچی انگار کلا قصد نداره بده