2777
2789
عنوان

مدیر سالن پولمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست
اتفاقا میخاستم بت بگم😂 از کجا ذهنمو خوندی ناقلا😆اره والا همینکارو بکن راحت وبی دردسر

وای جدی😂😂😂 اگه بتونم حتما میگیرم قیمت مناسب

آخه اکثرا مشتریا با گوشی کارت به کارت میکنن خیلی کم پیش میاد همراه بانک نداشته باشن الان ولی بتونم بگیرم عالی میشه چون این مدیره ازش معلومه ک خیلی بد حسابه😂😂 بعد سالنشم تو مرکز شهره جایی ک اجاره اش خیلی سنگینه من میگم نکنه نزدیک موعد اجاره بوده😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابتو نمیدم چون وقتمو از سر راه نیاوردم ک بخوام جواب بدم به توی علاف

🤣🤣🤣 ب خدا دلمم میسوزه ولی از اونور غش کردن از خنده . کاش منم اعتماد ب نفسم بالا بود دنیاییی داریدا

🤣🤣🤣 ب خدا دلمم میسوزه ولی از اونور غش کردن از خنده . کاش منم اعتماد ب نفسم بالا بود دنیاییی دارید ...

از اونور ک غش کردن بهشون بگو وقتی شما داشتید غش میکردید از خنده ننتون زیرخواب این و اون بود به جای غش کردن برید ننتونو از زیر مردا دربیارید😂😂😂😂

بسوزه این تاپیکا ک ادمو رسوا میکنه

تو تو تاپیکات بیشتر رسوا شدی با اون قیافت😂 همشم به دیگران حسرت خوردی گفتی دخترا بهم پا نمیدن آخی😂

معلومه دیگه ما دخترا برا خودمون ارزش قائلیم با هر جک و جونوری نمیریم تو رابطه