2777
2789
عنوان

چرا انقدر امسال سوسما گنده شدننن

284 بازدید | 6 پست

وای نمیشه تو خیابونا تهران راه رفت از درو دیوار دارن میریزن اونم بشدددددددددت گنده فکنم انسان ها که نابود شدن بعدا زمین مال سوسکاس

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوری ! سوسکهای تهران گنده شدن !!

بشدت

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

فوری ! سوسکهای تهران گنده شدن !!

بشدت

پارسال تابستون با همسرم شبا می‌رفتیم پیاده روی، انقد سوسک دیدم روانم به هم ریخته بود، تا چند ماه حالم بد بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...