2777
2789
عنوان

اینقدر از نامزدم بدم میاد حد نداره

2379 بازدید | 88 پست

خیلی خیلی پولداره کلا تک پسره ۵۰۰ متر وسط شهر فروشگاه دارن یه زمین ۵۰۰ متری توی بهترین منطقه شهر یه خونه ۴ طبقه فقط چند کیلو طلا جمع کردن با شریکی عموش یه طلا فروشی داره ۳ دنگش به نام نامزدمه دوسه تا مغازه دیگه هم داره حالا فعلا من همین هارو فهمیدم ولی فوق العاده خسیس اصلا یه چیز میگم یه چیز می‌شنوی خاندانی خسیس هستن حالا نامزدم پیش من نقش بازی میکنه که مثل اونا نیست کلی خیلی قشنگ ضایع هست که فیلمه یه چیز میخرم مثل چی بدش میاد اون روز بابام واسم یه ادکلن خرید پرسید چقدر واست خریده گفتم ۵ تومن رسما داشت سکته می‌کرد 

از این بدم میاد روز اول بهش گفتم اگر خسیسی اگر احساس میکنی آماده ازدواج نیستی اگر با هرکدوم از شرط هام مخالفی بهم بگو گفت نه اینطور نیست الان مامانم میگه درست میشه به خدا که من در توان خودم نمیبینم اینو آدم کنم 

کاربر قدیمی هستم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات فور اور 

هرچقدر پولدار اما خسیس باشه نمیتونی عوضش کنی بنداز دور بابا

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈

این درست نمیشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯