2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم کارش خوبه به نظرم ولی زیاد فانتزی طور درنمیاره کارای پیجش که اینو میگناگه طبیعی پسندی برو پیشش

دماغم گوشتیه فکرنکنم فانتزی دربیاد 

خوانساری هم خوبه ولی میگن زیاد خرابکاری داره 

الان برای مهرداد عابدیان عکس فرستادم ببینم قیمتش چنده

دماغم گوشتیه فکرنکنم فانتزی دربیاد خوانساری هم خوبه ولی میگن زیاد خرابکاری داره الان برای مهرداد عاب ...

حس میکنم تو عکس بینی بزرگ تر از حد معموله کاش حضوری بری پیششون هم قیمت کنی هم نمونه هارو از نزدیک ببینی

دماغم گوشتیه فکرنکنم فانتزی دربیاد خوانساری هم خوبه ولی میگن زیاد خرابکاری داره الان برای مهرداد عاب ...

توام حس میکنی دکترا کارشون خیلی طبیعی طوره اصلا انگار فرقی با بینی قبلیشون نداره از طولش کم نمیکنن فقط یکم خوش فرمش میکنن بینی همچنان گنده اس خیلی مسخره اس واقعا

حس میکنم تو عکس بینی بزرگ تر از حد معموله کاش حضوری بری پیششون هم قیمت کنی هم نمونه هارو از نزدیک بب ...

اخه خودم تهران نیستم 

خانوادم وقت ندارن بیان بریم .  شما حضوری میری؟ کی میخوای عمل کنی؟