2777
2789

بالا ۵ تا دندون مونده قبلا ریشه هارو کشیدم عقب دندونی نمونده انقد با این چندتا جلویی غذا خوردم اینام دیگه پوسیدن. چندروز پیش یکیش شکست ریخت یکیشم چندماه پیش شکسته بود الان اومدم دکتر دید گفت اینا فایده نداره بخوای همشو روکش کنم ۳۰ تومن میشه توام که پول نداری بنظرم همه رو بکش مصنوعی بزارم ۲۴ میلیون بغیر از هزینه کشیدن

الان اومدم تو پارک نشستم هی چشام پر میشه خودمو بزور نگه میدارم گریه نکنم واقعا دیگه خسته شدم نه میتونم حرف بزنم نه میتونم بخندم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته

۳۲ سالمه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

درمانگاههاي خيريه برو

خیریه هم رفتم اونم همین بود شاید یه تومن ارزونتر گفت

اینکارونکنی اگه سنت کمه

لثه هات تحلیل میره ده سال دیگ هیچی لثه نمیمونه برات که دندوناتو نکه داره 

شما که میخای۲۴بدی دندون مصنوعی یکم صبر کن ۳۰بده برای روکش خیلی بهتره

روکش دونه ای هفت تومن تو شهرما.. حق داری ناراحت باشی ولی چاره چیه.. سعی کن کم کم پول جمع کنی روکش کن ...

دکتر گفت ارزش نداره تو که پول نداری اینارم بکش مصنوعی کن من گفتم پول مصنوعی هم ندارم خیلی میشه گفت نه تخفیف میتونم بدم نه قسطی قبول میکنم