2777
2789
عنوان

اومدم دندونپزشک معاینه کرد گفت باید این چندتارم بکشی مصنوعی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 65 پست
ببین جنس دندون مهمه، منم 32 هستم هر جی هر جا داشتم خرجشون کردم ولی اخر توی بارداری همه خراب شدن بمان ...

دقیقا و اینقدر حرصم میده اونی ک میگ وا مگ نمیرسی ب دندونت زهر مار دردی ک نچشیدی و زر میزنی من هر جور فک کنید میرسم ولی ناگهانی پود میشه ی تیکش در میاد از درد ما خبر ندارن اه اعصابم خورد میشه خوشبحالشون جنسش خوبه میتونن برا بقیه برن رو منبر 💔

دقیقا و اینقدر حرصم میده اونی ک میگ وا مگ نمیرسی ب دندونت زهر مار دردی ک نچشیدی و زر میزنی من هر جور ...

کلسیم و ویتامین دی بدنت کم نیس؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلسیم و ویتامین دی همش قرص میخورم میخورم شیرو کشک و لبنیاتمم سر جاشه حالا تو مسافرتم برم خونمون ...

چون اینطوری ممکنه استخوناتم ضعیف باشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

@رکسانای‍  الان منتشر میشه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم