2777
2789

یجوری میگید سی تومن هیچی نیست انگار ده تا خونه داخل ولنجک دارید و حقوقتون یک میلیارده🤣💔

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ تومن الان دیگه غیرقابل باور نیست😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یجوری میگید سی تومن هیچی نیست انگار ده تا خونه داخل ولنجک دارید و حقوقتون یک میلیارده🤣💔

نه اینا رو ندارن ولی واقعا ۳۰ تومن حقوق خاصی نیست

کسی که ولنجک خونه داره حقوقش همون یه میلیارده به ۳۰ تومن نمیگه هیچی به شاید ۳۰۰ تومن در ماه میگه هیچی

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

دقیقا الان کامنتارومیخوندم خندم میگرفت

دقیقا آدم خندش میگیره 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

30 میلیون حقوق زیادی نیست که  لابد  راست میگه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

دیگه 30 تومن پوله؟! 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

جمله بندی عالیهشوهر زن همسایمون، می‌گه شوهرش سی تومن حقوق داره

مگه میشه شوهر همسایه شوهر داشته باشه؟

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

نه اینا رو ندارن ولی واقعا ۳۰ تومن حقوق خاصی نیستکسی که ولنجک خونه داره حقوقش همون یه میلیارده به ۳۰ ...

بنظر من پنج میلیون هم خاصه از هیچی بهتره 

مادربزرگم با ده میلیون داره خرج چهارنفر رو میده 

بستگی به خود طرف هم داره