2777
2789
عنوان

فشار روی قلب

57 بازدید | 7 پست

شبا کدوم سمت می‌خوابید 

من قبلاً سمت پهلو چپ راحت بودم ولی الان حس میکنم به قلبم فشار میاد سمت راست راحت می‌خوابم اصلا کدوم طرفی بهتره شما چجوری می‌خوابید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تپش قلبم میگیری؟

یه موقع هایی دو روزه فشارم گرفتم تپش قلبم رو ۱۱۵ اینا بود

ولی چون سرما هم خوردم هم قرص آرامبخش هم دارو سرما خوردگی مصرف میکنم فک کنم مال تداخل ایناس چون قبلش تپش قلب نداشتم رو ۸۰ اینا بود 

یه موقع هایی دو روزه فشارم گرفتم تپش قلبم رو ۱۱۵ اینا بودولی چون سرما هم خوردم هم قرص آرامبخش هم دار ...

خیلی مراقب باش

یهو مثلا آزیترومایسین نخوری با پرانول

خدایی نکرده حمله قلبی میاره

کلا قرص سرماخوردگی و اینا نخور با قرص قلبو ارامبخش

خیلی مراقب باشیهو مثلا آزیترومایسین نخوری با پرانولخدایی نکرده حمله قلبی میارهکلا قرص سرماخوردگی و ا ...

دکتر قلب رفتم اکو و نوار دادم سالم بود بهم پرانول ده داد یه هفته خوردم اصلا بهم نساخت قطعش کردم 

الکی استرس دارم فقط بهم قرص للوکساید و نورتریپتیلین و اس سیتالوپرام ده داده 

الآنم سرما خوردم سیتریزین و آزی تومایسین اینا میخورم همه چیم ریخته بهم 

شما از قرصهای آرامبخشی که میخورم می‌دونی چجوری سر در میاری؟

چون کلا هفده سالم 

خیلی مراقب باشیهو مثلا آزیترومایسین نخوری با پرانولخدایی نکرده حمله قلبی میارهکلا قرص سرماخوردگی و ا ...

من تایپک هاتون خوندم همش در مورد تپش قلب وقتی انقد نگرانید و وضعیتتون اینجوری چرا پیش یه دکتر خوب نمیرید یک دکتر من میشناسم ت تهران فک کنم کارش خیلی خوب اینجوری عذاب میکشی و استرس داری ویزیت نشه دلیل اصلی تپشت باید مشخص شه

دست چپت هم درد میگیره؟یا پشتت؟