2777
2789
پس ما با ۱۸تومن چجوری زندگی می‌کنیممرتاض هم نیستیمبا آب خالی هم زندگی نمی‌کنیم.

ولش کن گلی اینجا محل تخلیه خیال پردازی هاست 

خیلی ها همین هیجده تومن هم ندارن ولی شخصیت دارن شخصیت مهم تر از پوله

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اگه زرنگ بودی از اول درس میخوندی که الان از بی پولی ننالی بی پولی شما به ما ربطی نداره تلاش نکردی ...

من درس خوندم عزیزم

بی پول هم نیستم بنالم فکر کنم کسی که مینالید شمایید که میگی مامان بزرگم با فلان قدر زنده هست و ...

من ۳۰ تومن رو پول خاصی نمیبینم اگه بی پول بودم که مثل تو له له میزدم براش

اول بخون قشنگ فکر کن بعد تند تند تایپ کن این همه هم فشار نخور تو این سن برات خوب نیست بچه سال

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

من درس خوندم عزیزمبی پول هم نیستم بنالم فکر کنم کسی که مینالید شمایید که میگی مامان بزرگم با فلان قد ...

بیست سالمه اندازه هیکلت طلا دارم گلم فقط اهل پز دادن نیستم خودت پایه حقوق پزشک رو ببین متوجه میشی 

من نمینالم بهش افتخار میکنم که با ده تومن می‌تونه همچین زندگی خفنی بسازه ولخرجی پز نداره قناعت پز داره وگرنه همه با ماهی صد تومن زندگی می‌چرخونن

ادب رو رعایت کن عزیزم 

از ادب و شخصیتت معلومه چه درس خوندنی داشتی 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

بیست سالمه اندازه هیکلت طلا دارم گلم فقط اهل پز دادن نیستم خودت پایه حقوق پزشک رو ببین متوجه میشی من ...

معمولا کسی میگه اندازه هیکلت طلا دارم که توهمیه اندازه ی هیکل من  تو ایران طلا هست اصلا ؟ خخخخخ تو دانشجویی هنوز برو برای پول شهریت ببین التماس کیو میکنی بعد من شش ساله فارغ التحصیل ارشد شدم و الان شش ساله سابقه ی کاری دارم حالا بنال

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

معمولا کسی میگه اندازه هیکلت طلا دارم که توهمیه اندازه ی هیکل من تو ایران طلا هست اصلا ؟ خخخخخ تو د ...

اره مگه اینکه انقد چاق باشی که طلا نباشه البته ایران همیشه سربلنده و کلی چیزا داره که تو حتی نمیتونی داخل خواب ببینی چرا؟چون سرت تو گوشیه

واسه شهریه التماس کسی نمیکنم الحمدالله هم معلم زبانم هم از طرف دانشگاه بهمون حقوق دانشجویی میدن و پدرمم الحمدالله به اندازه کافی پول داره 

لول مهم نیست ادب مهمه البته تو فارق از دنیایی و به فکر شعر بافتنی گلم البته انقد داخل بیمارستان افرادی رو مثل شما دیدم که برام مهم نیست😂😂😂

اره مگه اینکه انقد چاق باشی که طلا نباشه البته ایران همیشه سربلنده و کلی چیزا داره که تو حتی نمیتونی ...

😆 پاشو پاشو گوسفنداتو جمع کن زیادم حرف نزن که داره شب میشه

😆 پاشو پاشو گوسفنداتو جمع کن زیادم حرف نزن که داره شب میشه

شخصیتت و درست کن بعد صحبت کن اولا دوما شغل شما به من ربطی نداره(البته اونایی که داخل روستا هستن با کمال احترام بسیار مهم و قابل احترامن اگه اونا نبودن گوشت هم نبود)

شخصیتت و درست کن بعد صحبت کن اولا دوما شغل شما به من ربطی نداره(البته اونایی که داخل روستا هستن با ک ...

درسته اطلاع دارم فکر کنم بیشترین گوسفند توی ایران سمت شماست 😆 من که چیزی نگفتم دمت گرم زحمت میکشی

درسته اطلاع دارم فکر کنم بیشترین گوسفند توی ایران سمت شماست 😆 من که چیزی نگفتم دمت گرم زحمت میکشی

کرمانشاه شهرستانه و روستا نیست اطلاعات عمومیت رو درست کن عزیز جان 

من توی کار پرورش گوسفند نبودم عزیزم اطلاعی ندارم بی احترامی کردی و بی احترامی دیدی اگه با احترام حرف میزدی با احترام جواب میشنفتی

یعنی تو کرمانشاه روستا نیست؟

نه منظورم اینه خود کرمانشاه هستم