2777
2789
عنوان

یه غیر ایرانی بهم چیز گفت

212 بازدید | 11 پست

عصابم خورد شد عین شل ماستا رفتار کردم

امروز داداشمو بردم دوچرخه سواری کنه ، کنار اونجایی که بودیم یه قبرستون کوچیک هست داداشم از کنار من رد میشد می‌رفت

این قبرستون یه سرایدار غیر ایرانیی داره یهو اومد گفت این پسر با شماست؟گفتم بله گفت یبار دیگه ببینم با دوچرخه میاد اینجا دوچرخه اش رو میندازم اشغالی  قبلا هم دیدم یه  بچه  آشغال ریخت زمین یهو گفت اگه دفعه بعدی اشغال بندازی زمین میزنمت(یه چیز بدتر گفته بود ولی چون واقعا هر آدم عاقلی نمیاد اینجور تهدید کنه نمی‌گم)

من کاری ندارم از کار داداشمم دفاع نمیکنم ولی چرا یه غیر ایرانی  باید پرو باشه تهدید کنه ، من بی احترامی نمی‌کردم بهشون ولی دیگه هرجا دیدم پرو بازی درمیارن حتما بهشون توهین میکنم با اینکه می‌دونن ایرانیا ازشون خوششون نمیاد باز ول کن ایران نیستن

عصابم خراب شده چیزی بهش نگفتم

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داد می‌زدی مردمو میریختی سرت از چی میترسی کشور خودته

اصلا نفهمیدم چی شد 

داداشم کوچولو هست ترسید منو گرفت گفت آبجی بریم تروخدا بریم

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔