2777
2789
عنوان

بیبی چک و آزمایش خون

190 بازدید | 21 پست

۴ روزه پریودم عقب افتاده درد های پریودی گاهی اوقات شدید هم دارم و سینه درد و تکرر ادرار امروز با ادرار اول صبح بیبی چک زدم همون لحظه خط T به صورت یه خط باریک صورتی رنگ ظاهر شد رفتم آزمایش گفت منفیه عکس بیبی چکم میذارم اول صورتی بود خط T الآن تیره تر شده دوستان هرکی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم اینجوریم ولی این ماه دیگه بیخیال تر شدم

چیشد عزیزم  دو فامد مصرف میکردی یادمه  پریودیت تاخیر داشت بی بی زدی   اره  بیخیال باشی بهتره  ک

اللهم عجل لولیک الفرج
هنوز ن پریود شدم ن بی بی چک زدم میخوام دوسه روز صبر کنم اگه پریود نشدم میزنم از بی بی چک متنفرم

منم  خیلی  متنفرم از بی بی چک واقعا استرس میده  پس  بیخیال باش   بعد برو ازمایش  ان شاءالله  بارداری  عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج