2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من تاحالا با هیچ پسری دیت نرفته باشه☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست
اوضاع من هم همینه آخرش هم همون دخترا ها با کلی پسر بودن بهترین ازدواج رو میکنن البته درستش هم همینه ...

من هیچ شناختی ندارم از پسرا و به قول شما ما به مشکل میخوریم 

نمیدونم اخه اصلا چجوری میتونن با هرکسی اوکی بشن من اصلا حالم بهم میخوره با پسر غریبه صحبت کنم 

I'm just girl 🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوضاع من هم همینه آخرش هم همون دخترا ها با کلی پسر بودن بهترین ازدواج رو میکنن البته درستش هم همینه ...

نه بابا دخترعموی صد تا دیت رفت اخرش با یکی ازدواج کرده هر روز کارش گریه اس

existing is exhausting

🫠🫠🫠اولین دیتت چطور بود؟

بااین خیلی خوب بود قبلش ی ماه تلفنی صحبت کردیم بعد قرارگزاشتیم البته خارج بود اومد ایران 

عصر۴بود اومد دنبالم نزدیکای خونمون رفتم سوار شدم توراه پیتزا گرفت کلی خوراکی اینا رفتیم ی جای گردشگری طبیعت برخوردش خیلی خوب بود رفتیم نشستیم حرف زدیم غروب بود برگشتیم شهر ی دورم باماشین توشهرچرخیدیم منو رسوند خونه 

با 17 سال سن...دختر هنوز خیلی زودته به این چیزا فکر کنی. وقتی بزرگتر بشی ممکنه ترست بریژه اما همچنان محتاط خواهی بود. ولی نگران نباش هنوز اول راهم نیستی. خودتو بساز. همه زندگیت و موقعیت اجتماعیت و قوی کن تا حدی که میتونی، تا اگرم خواستی بری دیت تو سن بالاتر، گزینه هات یه مقدار الک شده باشن

من هیچ شناختی ندارم از پسرا و به قول شما ما به مشکل میخوریم نمیدونم اخه اصلا چجوری میتونن با هرکسی ا ...

من چون شهرستانمون کوچیک همه مارو میشناسن تا با یه پسر حرف بزنم که همه فهمیدن احساس میکنم بخاطر محیطه که نمیتونم ارتباط برقرار کنم 😂 🤦‍♀️