یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم ترکم ولی میگم برای ترک ها پسر بچه حساب میشه دختر به هیجاشون
این برای اینکه گفتی بچه رو خیلی عزیز میدونن
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
ولی غیر از این شوخی ها مادر همسر من بی حیایی میدونه🤣🤣🤣🤣مثلا همسرم با پدرش صحبت میکرد گفت بمونه انشاالله دخترم بدنیا اومد بعد....
مامان گفت خاک تو سر بی حیات🤣🤣🤣🤣🤪🤪
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واقعا سطح سواد تو سایت پایینه توصیه میکنم اینجا از هیچ کس راهنمایی نگیرید خجالت اوره که یه خانوم منظور از حیا رو که معنیش اینجا پررویی و نترس بودنه رو درک نکنه این همه ام بقیه گفتن بازم میگید مگه ادم به شوهرش میگه بی حیا ، !!