2777
2789
عنوان

ترک ها اصلا به هیچ وجه بچه آوردن رو حیا نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه آوردن از کسی ک به ادم محرمه کجاش بی حیاییه؟🤔ترک و غیره ترک نداریم

من فهمیدم چیشد

نه این بنده خدا اومد زبان ترکیو به فارسی برگردونه اشتباه ترجمه کرد 

مثل خطاهای گوگل ترنسلیت

ما به کاسه اش خوری میگیم کاشییبار من حواسم نبود تو تاپیکم گفتم پسرم ی کاشی دوغ و گندم خوردهیساعت کار ...

ولی ایران کشور باحالی هست ‌.ترک .لر .فارس .عرب.گیلک .کرد.بختیاری  ‌.و‌.... همه هم با هم خوب هستیم و جمع باحالی رو تشکیل دادیم

من خودم ترکم ولی میگم برای ترک ها پسر بچه حساب میشه دختر به هیجاشون 

این برای اینکه گفتی بچه رو خیلی عزیز میدونن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
چی میگین ناموسا اون روز یکی مسگفت پدرم کاسبه منظورش فقیره تو ترکی میگن کاسیباینم میگه حیا نداره ...

یا شاسین👌

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ولی غیر از این شوخی ها مادر همسر من بی حیایی میدونه🤣🤣🤣🤣مثلا همسرم با پدرش صحبت میکرد گفت بمونه انشاالله دخترم بدنیا اومد بعد....

مامان گفت خاک تو سر بی حیات🤣🤣🤣🤣🤪🤪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

واقعا سطح سواد تو سایت پایینه توصیه میکنم اینجا از هیچ کس راهنمایی نگیرید خجالت اوره که یه خانوم منظور از حیا رو که معنیش اینجا پررویی و نترس بودنه رو درک نکنه این همه ام بقیه گفتن بازم میگید مگه ادم به شوهرش میگه بی حیا ، !!

ما به کاسه اش خوری میگیم کاشییبار من حواسم نبود تو تاپیکم گفتم پسرم ی کاشی دوغ و گندم خوردهیساعت کار ...

چه جالب کاشی

بعد به خود کاشی پس چی میگید

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ولشون کن یه عده عقده ای هستن ...مادرشوهرمن هم همش تیکه میندازه ترک ها پسر دوستن

خواستم به همه اگاهی بدم که ترکا اینطوری فکر نمیکنن😅

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

چه جالب کاشیبعد به خود کاشی پس چی میگید

کاشی😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه