2777
2789
عنوان

ترک ها اصلا به هیچ وجه بچه آوردن رو حیا نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 163 پست
شماتهران بزرگ شدی به فارسی مسلطی ولی اونایی که تومناطق ترک نشینن براشون سخته مدام فارسی بگن ایشون می ...

تنها ایشون که فارس اینطوری نیست من تو بقیه فارس ها دیدم چون فکر میکنن خودشون به راحتی فارسی حرف میزنن بقیه هم حتما خیلی روون حرف میزنن ولی کسی که زبان مادریش فارسی نیست مثل یه کرد یا یه عرب کامل این موضوع رو درک میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا من داییم فارسی حرف بزنه ابرو نمیزاره برامون واسه همین ترکی صحبت میکنه لازم شد ما هم ترجمه م ...

این مسئله رو فقط کسی درک می‌کنه که زبان مادریش غیر از فارسی باشه متاسفانه همه فارس ها یا حداقل عمدشون همینطور منطق ندارن گارد میگیرن تو این جور موضوعات

چون سخت واسشون ترکی حرف زدن اگه خودت زبان مادریت زبان دیگه ای بود الان متوجه میشدی و گارد نمیگرفتی ت ...

دقیقا حالا هی میگن ترکا بقیه روتحویل نمیگیرن به عمدترکی حرف میزنن اصلا به این فکرنمیکنن بابا طرف زبانش متفاوته سختشه عمدی درکارنیس 

______ تعلیق دائم ______

شماتهران بزرگ شدی به فارسی مسلطی ولی اونایی که تومناطق ترک نشینن براشون سخته مدام فارسی بگن ایشون می ...

چون توی موقعیت بودم نمیتونم چیزی بگم

اونجا که گفتم کرد ها ۳ روز کردی حرف زدن

اونا سال‌های تهرانن با هم دیگه فارسی حرف میزنن

اونجا از قصد کردی حرف زدن

اینجا سر خودم اومده سر کار بودم اوایل بود اومده بودم تبریز

نمیتونستم درست جمله بندی کنم یادمه به من که ترک ام میخندیدن همکارام 

بکیشون فهمید من فهمیدم اومد گفت معذرت میخوام 

سر خودم اومده

نمیتونم بگم همه ماها صد درصد خوبیم و ایشونم بد متوجه شده بلکه اونجایی که این خانم بوده از قصد کاری کردن

بلکه هم از قصد نبوده

ما توضیح دادیم همه چیو 

که با یه چوب همه رو نزنن 

تنها ایشون که فارس اینطوری نیست من تو بقیه فارس ها دیدم چون فکر میکنن خودشون به راحتی فارسی حرف میزن ...

میدونم عزیزم ایشونم از جواب من خوشش نیومد چون گفتم عمدی درکارنیس 

______ تعلیق دائم ______

دقیقا حالا هی میگن ترکا بقیه روتحویل نمیگیرن به عمدترکی حرف میزنن اصلا به این فکرنمیکنن بابا طرف زبا ...

چون ذره ای درک ندارن مشکل هم از خودشون فکرشون و باز تر کنن تفاوت هارو درک می‌کنن اینطوری درک مسائل هم براشون راحت تره

این مسئله رو فقط کسی درک می‌کنه که زبان مادریش غیر از فارسی باشه متاسفانه همه فارس ها یا حداقل عمدشو ...

احسنت   🫶 ❤️‍🩹

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

دقیقا حالا هی میگن ترکا بقیه روتحویل نمیگیرن به عمدترکی حرف میزنن اصلا به این فکرنمیکنن بابا طرف زبا ...

🫶 ❤️‍🩹

کلا تعصب مال آدم های عقب افتادسعشق به زبان مادری و شهر زادگاه یک طرفولی احترام به تمامیت ایران و این ...

تعصب با حس دوست داشتن فرق میکنه

یه زمانی مد شده بود به چیزی که توش دخالت نداریم نباید افتخار کنیم

ولی همینا با آب و تاب و کلی تحریف چقدر خودشونو مدح میکردن

منی که زبان مادریم ترکی هست این حق دارم که مثل زبان فارسی که ۱۲ سال ارایه و دستورهاشو میخونم از ریشه و اصولی زبانمو یاد بگیرم و نگهش دارم

تو خیلی از کشورای جهان اول مردم هر منطقه به زبان مادریشون هم کامل مسلطن و یادش میگیرن

کلا یاد گرفتن تطهیر کنن با تحریف

ببین یه موضوع که به عینه لمسش کردم تحریف 

هایده یه فرد معمولی که نقشی تو تاریخ نداشته فقط خواننده فوق العاده و محبوب خیلیاست.تا مدت هااااا به دروغ میگفتن اهل کرمانشاه. تا اینکهعکس مزارش پخش شد.چند تا از فیلم هاش اومد بیرون که گفتن ترکن و اهل تبریز

تازه این تحریف با یه خواننده است 

کلا عقده دارند و مشکل .این حسادت و عقده از کجا میاد خدا میدونه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چون توی موقعیت بودم نمیتونم چیزی بگماونجا که گفتم کرد ها ۳ روز کردی حرف زدناونا سال‌های تهرانن با هم ...

درسته ولی نمیشه که همه عمدی درکارشون باشه اینافکرمیکنن کلا ترکا ازعمد اینطور رفتارمیکنن وگرنه توهرقومی ادم خوب هست ادم بی درکم هست

______ تعلیق دائم ______

تعصب با حس دوست داشتن فرق میکنهیه زمانی مد شده بود به چیزی که توش دخالت نداریم نباید افتخار کنیمولی ...

🫶 ❤️‍🩹

ولی ایران کشور باحالی هست ‌.ترک .لر .فارس .عرب.گیلک .کرد.بختیاری ‌.و‌.... همه هم با هم خوب هستیم و ...

باهات موافقم ایکاش این کاربرم درک کنه چی میگی 🙂 خواهشا نگو خدا رو شکر ترک نیستم دست از قوم پرستی ( نوعی بیماری اجتماعی ) بردار

آنکه ندارد خرد 

قوم پرستی کند

دشمنی با ایزد و عالم و هستی کند /تفرقه انداز ما شد سگ دیوانه سا/ هی بگزدهرکرا عف عف و مستی کند

به خاطر خودت گفتم

@خرگوشیتونم‍