2777
2789
عنوان

ترک ها اصلا به هیچ وجه بچه آوردن رو حیا نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 4164 بازدید | 163 پست
چیشد😂

یه کاربری تاپیک زده بود شوهرم حیا نداره بچه دوم میخاد بعضیام گفته بودن حتما ترک هستی که اینجوری میگی 🤦🤦🤦🤦

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

اشتباه شده

ماها به درس عبرت گرفتن میگیم 

مثلا فلانی حیا المدی 

یعنی درس عبرت نگرفت 

منظورم با عبارت حیا بود 

این حیا با اون حیا که ما استفاده میکنیم فرق داره

واژه باید توی جمله قرار بگیره تا معنی بده

وگرنه بچه دارشدن و نگفتم همه بوه دوست دارن و نعمت میدونن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@banooye_emarat‍  ی شهرو بهم ریختی😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😅

اصلا بحث حیا نبوده 

منظورشون اینه خجالت نمیکشن از شرایط یا چمیدونم مسائل دیگه 

اینم دومین تاپیک در مورد ایشون 

پست آخر هم که به همه توهین شد

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

منظورش کلا ی چیز دیگه بود نگفت ترکا اینطوری فکر میکنن

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

اشتباه شدهماها به درس عبرت گرفتن میگیم مثلا فلانی حیا المدی یعنی درس عبرت نگرفت منظورم با عبارت حیا ...

دقیقا تو یه تاپیک دیگم گفتم

اینجام ک خواستم تایپ کنم شما گفتی

تو زبان کورری هم میگن حیا نداره ولی به نعنی لغوی حیا اشاره نمیکنن منظورشون عبرت نگرفتن هست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چرا انقدرخنگید بعضیاتون کاری بهفارس و ترک ندارم منظوراسی این بود تواین شرایط بد اقتصادی پرروعه شوهرم ...

تا وقتی واسه رسوندن یه موضوع کلمه ی مناسبش هست چرا الکی از یه کلمه دیگه استفاده میکنن که ما بخوایم منظور درست رو بفهمیم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

حس میکنم خیلی تو فشاااارهسر به سرش نزاریم

شما انگار خودت همون کاربری؟

یه کاربری تاپیک زده بود شوهرم حیا نداره بچه دوم میخاد بعضیام گفته بودن حتما ترک هستی که اینجوری میگی ...

ولشون کن یه عده عقده ای هستن ...مادرشوهرمن هم همش تیکه میندازه ترک ها پسر دوستن

یسری کاربرا اینجا از سیاره دیگه ایی میان😂😂😂😂😂

یه مورد مثل شما

که بچه دار شدن زن و شوهر براشون بی حیاییه

یه موردم

یکی تاپیک زده بود دعوا راه انداخت

که اره من روم نمیشه تاپ بپوشم جلو بابام

با حیام

شما چجور میپوشید

عده زیادیم توی کامنتا وای وای کرده بودن

یعنی چی

مگه کسی هست جلو باباش تاپ بپوشه😳😳😂😂😂😂😂😂😂