2777
2789

من امروز نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم بهم یه ارامش خاصی داد

یه انرژی داد نمیدونم چجوری بگم ولی خیلی حالم خوبه الان

میدونم دعامو اجابت میکنه به خدا میگه که برام اجابت کنه میدونم که میشه نمیدونم کِی و چجوری ولی میدونم میشه

هروقت زمانش شد و شد برام میام همینجا میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چطوری خونده میشه

نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها، نمازی مستحبی است که برای برآورده شدن حاجات و رفع مشکلات به ایشان توسل جسته و خوانده می‌شود. این نماز دو رکعت است و پس از آن تسبیحات حضرت زهرا (س) و ذکرهایی در سجده گفته می‌شود. 

نحوه خواندن نماز استغاثه به حضرت زهرا (س):

1. نیت:
دو رکعت نماز استغاثه به حضرت زهرا (س) را به جا آورید.

2. نماز:
مانند نماز صبح دو رکعت نماز بخوانید.

3. بعد از نماز:
پس از سلام نماز، سه مرتبه تکبیر «الله اکبر» بگویید.

4. تسبیحات حضرت زهرا (س):
تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید: 34 مرتبه الله اکبر، 33 مرتبه الحمدلله، 33 مرتبه سبحان الله.

5. سجده:
به سجده بروید و 100 مرتبه بگویید: «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی»

6. سمت راست صورت:
صورت را به سمت راست بر روی زمین بگذارید و 100 مرتبه ذکر «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» را بگویید.

7.سجده:

100مرتبه ذکر«یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی»

8.سمت چپ صورت:
صورت را به سمت چپ بر روی زمین بگذارید و 100 مرتبه ذکر «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» را بگویید.

9.سجده:
دوباره به سجده بروید و 110 مرتبه ذکر «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» را بگویید.

9. حاجت:
در این حالت حاجت خود را از خداوند متعال بخواهید.

نکات مهم:

این نماز برای رفع هرگونه حاجت و مشکلی سفارش شده است. 

در بیان حاجت، از خداوند به حق حضرت فاطمه زهرا (س) طلب کنید. 

این نماز به ویژه برای رفع غم و اندوه و گشایش در کارها توصیه شده است. 

نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها، نمازی مستحبی است که برای برآورده شدن حاجات و رفع مشکلات ب ...

ممنونم عزیزم خیلی قشنگ توضیح دادی برای ازدواج خوب واسه منم دعا کن   

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه