2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

120 بازدید | 11 پست

دیشب ی خانومی تو اینستا بهم دایرکت داد…از فالوئرای شوهرم بود… من اصن ازش نمیپرسم کی اینستا فالوش میکنه…نوشت سلام…من قبل اینکه باهاش حرف بزنم ب شوهرم نشون دادم گرفت بلاکش کرد…گفتم چرا اینکارو کردی کیه مگه؟ هیچی نگفت فقط گفت از همکارای قدیمم بوده میخواد چرت و پرت بگه… نظرتونو میشه بهم بگین؟ از دیشب مغزم هنگ کرده…باید با زنه حرف میزدم؟

برو باهاش حرف بزن یه کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه‌س

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید نشون شوهرت میدادی 

میزاشتی حرف بزنه بعد 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اگه حرف بزنم بدتر اعصابم خراب بشه چی؟ خانومه متاهل بود

اعصابت خرابدبشه؟ اگ خدایی نکرده پای خیانت وسط باشه بهتر از اینه که اعصابت خراب بشه؟ حداقل زودتر میفهمی چکار کنی

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

ممکنه بعضیا برای دو بهم زنی بخان پیام بدن قرار نیست شما از بقیه نظر بخای ، یا به شوهرت اعتماد ۱۰۰٪ کن یا خیلی راحت به فکر جدایی باش این فکرای چرت پرت چیه

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

ممکنه بعضیا برای دو بهم زنی بخان پیام بدن قرار نیست شما از بقیه نظر بخای ، یا به شوهرت اعتماد ۱۰۰٪ ک ...

وقتی زنه خودش متاهله چی میخواد بگه؟ میخواد بگه باهم دوستیم؟

وقتی زنه خودش متاهله چی میخواد بگه؟ میخواد بگه باهم دوستیم؟

هرچیزی ممکنه بگه  ، برای شما حرف اون مهمه یا شوهرت؟

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم