2777
2789
عنوان

چیه این 22 23سالگی

542 بازدید | 56 پست

نمیدونی بری دنبال هدفای کاریت، ارشد بخونی، مهاجرت کنی، بری پی عشق و حالت یا بشینی بزنی تو سرت ..

اگه تجربه ای دارید بگید نیاز دارم بهش... 

من این شهریور اگه خدا بخواد آخرین امتحانای لیسانسم رو میدم و مدارکم رو فرستادم برای ارشد .. 

دنبال کار دنبال آینده دنبال زندگی ... نمی‌دونم به فکر ازدواج باشم یا نه :/ موندم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

21 سالگی هم اضافه کن چون دقیقا منم 

نمیدونم کدوم ور و ادامه بدم استخدامی ارشد 

زندگی...

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ازدواج فکر نمی‌خواد خواستگار میخواد! برو دنبال اهدافت این وسط هر وقت خواستگار خوبم اومد بهش فک کن. (به خواستگاری که هم‌جهت با اهداف و مسیرت نیست هم زیاد اهمیت نده)

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

به نظرم مهاجرت کن برای ارشد 

اونجا هم عشقو حالتو داری هم درستو 

هم درآمد هم به ازدواج خوبم می‌کنی با یه خارجی 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

یک راه و یک هدف رو انتخاب کن و براش تلاش کن 

حتما دنبال کار برو 

اگه کیس عاقل و موجهی هم پیدا شد ازدواج کن ولی با شناخت کافی

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

توی سن شما انقدر شلوغ بودم اصلا وقت نداشتم

هم برای ارشد میخوندم هم دنبال کار بودم هم عقد کردمو دنبال خرید جهیزیه و...

لذت ببر

بعدا بچه میاد پر و بالت را میبنده هیچکاری نمیتونی بکنی

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

ازدواج کن

الان که ازدواج نمیکنم منظورم این نبود همین الان ازدواج کنم .. مثلا قبول کنم آشنا بشم تا مثلا دو سه سال بعد 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚