2777
2789
عنوان

چیه این 22 23سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 56 پست
به نظرم مهاجرت کن برای ارشد اونجا هم عشقو حالتو داری هم درستو هم درآمد هم به ازدواج خوبم می‌کنی با ی ...

خواهرمن لیسانس گرفت مهاجرت کرد الان به همه اینا رسیده جز ازدواج خوب انشالله به اونم برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرمن لیسانس گرفت مهاجرت کرد الان به همه اینا رسیده جز ازدواج خوب انشالله به اونم برسه

انشاءالله 💚

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

مهاجرت کن اگر میتونینمون تباه میشی

دلم میخوادا... ولی نمیتونم دل بکنم .. میگم مگه قراره چقدر عمر کنم که از مامانم دور باشم یه وابستگی عجیبی به مامانم دارم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

اگه یکی ارشد نگیره زشته؟ از درس خوندن خسته شدم. ارشد به چه دردم میخوره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من ازدواج کردم 

البته شوهرم از اون چیزی که من توقع داشتم و تو ذهنم ساخته بودم خیلی خیلی بهتره 

یعنی می خوام بگم که هر کی هم اومد خاستگاری بخاطر اینکه از بلاتکلیفی در بیای سریع بله رو نگو قشنگ ببین اون چیزی که می خواستی هست یا نه 

21 سالگی هم اضافه کن چون دقیقا منم نمیدونم کدوم ور و ادامه بدم استخدامی ارشد زندگی...

اه من از ترم چهار یه ترم میخواستم استخدامی بدم یه ترم میخواستم کنکور ارشد بدم .. نه استخدامی دادم نه کنکور ارشد .. این ارشدم استعداد درخشان قبول شدم وگرنه نمی‌خواستم بخونم 😶 هرکی یه چی میگه آدم میمونه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
توی سن شما انقدر شلوغ بودم اصلا وقت نداشتمهم برای ارشد میخوندم هم دنبال کار بودم هم عقد کردمو دنبال ...

دلم میخواد منم سرم شلوغ باشه وقت نکنم فکر کنم

رشتت چیه

حسابداری 

مهاجرت برای ارشد راحت تره تا دکتری هم درساش راحت تره هم دورش کوتاه تره هم جوون تری حال و حوصله بیشتری داری شوق بیشتری داری، بعدشم کار میگیری همونجا 

بقیه ماجرام بزار خودش اتفاق بیفته ازدواج هدف که نیست که به عنوان خانم تلاش کنی بهش برسی😂موفق باشی💙

ببین مهاجرت خیلی پلن پیچیده ایه و نسخه واحد پیچیدن برا همه اصلا درست نیست. شخصا از دیدی که نسبت به مهاجر وجود داره بدم میاد شما ببین خودمون نسبت به افغانها چه حسی داریم؟! حالا هررر چیم می‌خوان تحصیلکرده و پولدار و موفق شن سر آخر چند درصدمون حاضریم ازدواج کنیم باهاشون یا نگاهمون بهشون از بالا به پایین نباشه؟! مام جهان سومی ایم وقتی میریم آمریکا و اروپا بالاخره کم یا زیاد این دید نسبت بهمون وجود داره، یا بحث همون دلبستگی به خانواده و....

خلاصه برا یکی اینا انقد مهمه که پیشرفت و رفاه رو میپوشونه برا یکی نه رفاه یا آینده بچه انقد مهمه که دیدگاه و اینا براش مهم نیست.خلاصه خیلی باید دو دو تا چهار تا کنی تا ب نتیجه برسی، اگر با مشاور خوبم بتونی مشورت کنی که خیلی خیلی بهتر.

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
به نظرم مهاجرت کن برای ارشد اونجا هم عشقو حالتو داری هم درستو هم درآمد هم به ازدواج خوبم می‌کنی با ی ...

پول میخواد مهاجرت

اول باید اینجا کار کنه تا با پولش بره

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜