2777
2789

لک نمیشه ؟ من میخوام برم میترسم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک نمیشه ؟ من میخوام برم میترسم

والا دوتا از دوستام رفتن اوکی بود من تازه یه جلسه رفتم چیزی نشده فقط موهارو گفته شیو نکنی تا دوهفته خیلی غیرقابل تحمله😐من یکم ضخیم شده بودن که رفتم اگه کرکین نرو

من گردنمو رفتم خیلی پشیمونم. موهای زبر رفته ولی کرکی ها پررنگ شدن

خب اون موهاش کرکی بودن نباید میرفتی پشت لبم مگه ضخیم باشه بری من ضخیم بود یکم .خودم از،بس ڗیلت کشیدم گند زدم😑

والا دوتا از دوستام رفتن اوکی بود من تازه یه جلسه رفتم چیزی نشده فقط موهارو گفته شیو نکنی تا دوهفته ...

ن کرکی نیس بقیه صورتم خوبه کرکی ولی پشت لبم تیره .ممنونم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کلا جایی که موی کرکی باشه اصلا نباید زد فقط موی زخیم من ریش دارم یکم و سبیل‌های کمی زخیم یه مدتی میرفتم خوب بود خیلی وقته نرفتم داره کم کم همه جا باز در میاد ولی مثل قبل اصلا بیشتر یا زخیم ریش نشده