2777
2789

اگر شاغل نیستی دست نگه دار

اگر مجبوری بفرست

مهد معمولا مادرا شاغل و کارمندن بچه مریض باشه نباشه مجبورن ببرن

بچه هایی که مهد میرن مدام ویروس میگیرن

مخصوصا که میگی بدغذاس هی هم بخواد مریض شه وزن گیریش مختل میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شاغل نیستی دست نگه داراگر مجبوری بفرستمهد معمولا مادرا شاغل و کارمندن بچه مریض باشه نباشه مجبورن ...

ی فرصت شغلی دارم اگر الان نرم فکر کنم  برا همیشه خونه دار خواهم موند به شدت دلم پیششه. بطوریکه اصلا دلم نمیخواد کار کنم .

ببین بچه تو یک سال و نیم دیگه باید بره پیش دبستان ۱ و تو ۴. ۵ ساعت حداقل تنهایی و افسوس میخوری میگم حداقل چون بچه های کارمندا و شاغلا میتونن تا ساعت دو بمونن و پول بیشتری بدن

پس اگه شغل خوبیه حقوق خوبی داره دل بزن دریا یجای خوب ببرش موفق باشی 

شهریه این جور مهدهای حدودی چنده ؟ غذا رو هم خودشون درس کنن

ببین پوشک عوض کردن رو همشون میکننا یکی دارن که کلا کارش همینه

من  ماهی دو تومن سراغ دارم شهر به شهر فرق داره ما شهرهای جنوبی هستیم اینجا خیلی قیمتا نجومی نیس

چ خوب غذا هم خودشون درس میکنن؟ببخشید زیاد سئوال میپرسم

غذا رو بفرست باهاش

پیش دبستان غذا و خوراکی میدادن حتما مهدها هپ برنامه غذایی دارن که جداگانه ماهیانه باید پول بدید اون تقریبا یه تومنی میشه

غذا رو بفرست باهاشپیش دبستان غذا و خوراکی میدادن حتما مهدها هپ برنامه غذایی دارن که جداگانه ماهیانه ...

فک کنم‌نتونم غذا هم درس کنم چون‌غذای تکراری اصولا نمیخوره . یک تومن باز زیاد نیس‌ .فقط کاش یچه سرماخورده رو سوا کنن