2777
2789
عنوان

کیف چه جنسی میخرین و چند سال از اون کیف استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 63 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کیفامو از ترکیه میخرم خیلی سالهاز منگو زارا ایناتوی تهرانم نوین چرم یا از دنیلی

چه قیمتی هستن اینا که میگین ؟ 

بیشتر کیف جنس چرم می‌خرید ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
والا من دوست دارم همیشه کیف مارک خوب بگیرم یهماه پیش یه دونه خریدم ۱و ۷۰۰ خیلیم قشنگه والا صد برابر ...

چه مارکی هست ؟ معرفی کن ممنون 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

برای روزانه از چرم های داخلی مثل مشهد ،نوین چرم یا بوفالو یا برندهای معمولی خارجی مثل منگو یا آلدو

معمولا متوسط استفاده از کیف هام بین 3 تا 5 سال هست. همیشه یه کیف رو پیوسته استفاده نمی کنم

برای مهمانی و مراسم از برندهای خارجی مثل مایکل کورس  استفاده می کنم. یا چرم داخلی مرغوب تر مثل درسا

گاهی هم شده که از یه کیف خیلی رندوم خوشم اومده و از قضا کیفیت خوبی هم داشته

برند چینی بوبو من میخواستم بخرم به نظرتون خوبه ؟ شما چه برند چینی استفاده میکنید؟

آره اتفاقا ی مینی کوله بوبو جدید خریدم دوخت و آسترش عالیه

از هیماواری و پرتیزیس و بوبو تا حالا کیف داشتم همشون خیلی خوب بودن

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦   #خلیج_همیشه_فارس

چه قیمتی هستن اینا که میگین ؟ بیشتر کیف جنس چرم می‌خرید ؟

والا نمیدونم من خوشم بیاد برمیدارم قیمتای اونجاهاهم که متوسطه . پارچه ای یا چرم مصنوعی از ترکیه

ولی چرم طبیعی ایران میخرم دیگه زیر 5 تومن فکرکنم نباشه اخرین بار چندسال پیش خریدم یادم نیست دقیق. ولی گرونن

اصلا گرون نمیخرم چون تکراری میشه ولی تا جایی که بشه و خراب نشه  ازش استفاده میکنم. معمولا یه سال بعد خراب میشه منم بدون عذاب وجدان میرم یکی دیگه میخرم😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀