2777
2789
عنوان

رهن بالا

60 بازدید | 3 پست

خونه بارهن بالا تو کلابدره گرفتم امسال خواستم عوض کنم نشد هیو مستاجری اونقدر رهن قبول نکرد 

میتونستم با همون بودجه بیام سمت نواب یافت اباد خونه با پارکینگ و کمد دیواری بگیرم متاسفانه چون بهم میگفتن اینجا امنه بعد اینکه سالهای قبل هرجا میرفتم  خونه ها با همون پول پیش خیلی بد بود مجبور میشدم بازم پول به همون بدم الان پشیمونم نمیدونم چکار کنم مجلور شدم امسالم  رهن کنم

چاره ای نیس امسالم بمون همونجانوابم زیاد خوب نیستچن مترهچند گرفتی؟

خیلی کوچیکه ۳۰ متره بدون پارکینگ حمام دستشویی ادغام 

اون مپقع که خونه کرفتم ماشبن نداشتم الان دارم عزینه اضافب دارم نبدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچیکه ۳۰ متره بدون پارکینگ حمام دستشویی ادغام اون مپقع که خونه کرفتم ماشبن نداشتم الان دارم عز ...

بسلامتی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉