2777
2789
عنوان

همزاد حقیقت داره🤔

211 بازدید | 19 پست

وقتی مامانم منو باردار بود هرشب خوابای عجیب غریب میدید مثلا میدید یکی با چاقو دنبالش کرده یا یه نوزاد کثیف و ترسناک میدید خلاصه از دوران بارداریش راضی نبود تا الان که بزرگ شدم همش احساس افسردگی و عصبانیت دارم چند ماهه دنبال کارم تا مرحله اخر میرم اما یهو بهم میخوره روابطم با دیگران زود شکراب میشه درسم عالی عالی بود یهو حالم بد شد نتونستم بخونم وضعیت خوبی ندارم مامانم میگه یموقعا حس میکنه خودم نیستم یا خونه احساس سنگینی داره

من اصلا اصلا ادم خرافاتی نیستم و اعتقادی ندارم ولی فکرم درگیره شاید راسته

در خاموشی های من فریاد هاست.

آره هست و واقعیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد بنداز تو خونه سوره بقره پخش کن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

زندگی همه ما پستی و بلندی داره. زیاد به این چیزا فکر نکنید. وقتی مادرم سر من باردار بود، خواب یکی از امام ها رو دید، با این حال چندین بار مرگ من نزدیک بود، دانشگاه خراب شد، خواهرم فوت کرد و ... زیاد ذهنتون رو درگیر این مسئله نکنید.

بله من دارم

ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدا

ریده شده توی زندگیم

گفتن توسط طلسمی که یک نفر زده فعال شده برات (زنعموی جن*ده م که جادوگر قهاریه برای خودش ) کار اینه

گفتن چسبیده بهت و ولتم نمیکنه کاری نکنی باعث مریضی های رحمی میشی 

و نمیزاره از لحاظ عاطفی به نتیجه ای برسی و 

مالی و تحصیلی ام خراب میکنه

۵ ساله از عرش خدا به فرش رسیدم

از روزیکه اون زنعموی جن*ده م اومد شد همسایه دیوار به دیوارمون زنیکه حسود  جادوگرو 

دفع کردنش یا نشدنیه یا هم کلی پوووول باید داد

منم کل روز پرخاشگرم

هیچ دوست و رفیقی ندارم با پرخاشگریم کنار نمیان

الانم ۳ هفته ست نمیدونم چه مرگم شده هاله ی مشکی میبینم توی خونمون انگاری جرعت کرده بیاد جلوی چشمام 

حواسمو پرت میکنم😐😐😐😐

زندگی همه ما پستی و بلندی داره. زیاد به این چیزا فکر نکنید. وقتی مادرم سر من باردار بود، خواب یکی از ...

بله منم اعتقادی نداشتم ولی یسری اتفاق هایی میفته که نمیشه گفت سختیای زندگی و شانس و ایناس انگار یه جور گره تو همه ابعاده زندگیمه

در خاموشی های من فریاد هاست.

بله منم اعتقادی نداشتم ولی یسری اتفاق هایی میفته که نمیشه گفت سختیای زندگی و شانس و ایناس انگار یه ج ...

هر طور مایلید. اگر به حضور جن اعتقاد دارید، این کلمه از ادبیات دینی اسلام زاده شده. نظر اسلام این هست که کسی نمی تونه جنی را بر زندگی مسلمانی مسلط کنه، مگر این که اون مسلمان از ته دل انتقاد داشته باشه که کاری از دست جن بر میاد. خدا گفته اگر حس می‌کنید جن می‌تونه کاری انجام بده که از حیطه قدرت من خارج هست، خودتون و جن رو تنها میذارم و با من دیگه کاری نداشته باشید. 

شاه کلید این موضوع این هست، به لحظه ای که آدم فکر کنه کاری از دست جن برمیاد، خدا حفاظتش رو از ما بر میداره. در غیر این صورت هیچ تاثیری توی زندگی یک مسلمان نمیتونه داشته باشه. هیچ جای نگرانی نیست.

بله عزیزم واقعيه متاسفانه،  اول خواهرم مریض بود و روش طلسم بود انقد حالش بد بود که نگو انشاالله که باعث و بانیش خیر نبینه 🤲🏻 ولب خدارو هزار بار شکر خوب شد الانم رو منه و شب و روزم شده درد و بیماری و بد بیاری 🥺 خدا خودش حقمونو ازشون میگیره که زندگی ما رو جهنم کردن ❤️‍🩹

بله من دارمببخشیدا ببخشیدا ببخشیداریده شده توی زندگیمگفتن توسط طلسمی که یک نفر زده فعال شده برات (زن ...

یاامام رصااا

شوهر کردی؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️