سلام خانوما وقتتون بخیر لطفا راهنمایی کنید من چه رفتاری داشته باشم حقیقتش من یه برادر شوهری دارم که خیلی مفت خوره خودش و زنش فقط صبح تا ظهر کار میکنن و درآمدشون رو هم رفته حتی به ده تومن در ماه هم نمیرسه اجاره خونه و خرج خونشون رو یا پدر شوهرم میده یا پدر جاریم هرشبم شام یا ناهار خونه پدرشوهرم اینا هستن ماشین پدرشوهرمم که یکسره دست ایناس اینارو گفتم که بدونید چجور آدمایی هستن بعد چندوقت پیش یه سو تفاهمی پیش اومد من هم به این دوتا توضیح دادم که از دستم ناراحت نباشن ولی اونا همین حرف رو تبدیل کردن به یه دعوای بزرگ و حرفای خیلی بدی زدن به من و شوهرم من یه سری چیزا از زندگیشون میدونم که اگر بگم یه دعوای بزرگ میشه و اونا از چشم همه میوفتن بنظرتون من در مقابل حرفای زشتی که به منو شوهرم گفتن ساکت بمونم یا برم راجبشون به خانواده شوهرم بگم😑اگه بگم حتی ممکنه پدر شوهرم بیرونشون کنه از خونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.