2777
2789
عنوان

کنکور ودانشگاه

51 بازدید | 3 پست

بچه ها ممکن دانشگاه دولتی قبول بشیم وبتونیم توی اون مدت چهارسال برای کنکور مجدد بخونم با رفتن به کتابخونه ودرس کنکور خوندن.مهم نیس لیسانس بگیرم از اون دانشگاه فقط میخام برم دانشگاه که بقیه بیخیال بشن بعدش توی دانشگاه واس کنکور بخونم ولازم بشه دوترمم مرخصی بگیرم.میتونم واحد کم وردارم طوری که روزی یک کلاس فقط باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که من میدونم برای ثبت نام در کنکور باید از دانشگاه انصراف داده باشی قبلا میشد حین تحصیل برای کنکور خوند ولی الان میگن موقع ثبت نام ( نه قبولی) باید انصراف داده باشی اگر یک درصد هم بذارن بعد قبولی انصراف بزنی هزینه خیلی زیاده ترمی 30 تا 40 میلیون هزینه اش میشه...