2777
2789
عنوان

کار عجیب خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شما اینجوری فک میکنی قشنگم

نه عزیزم میشناسمشون..من اگه استوری واسه شوهرم بذارم..بلافاصله اونها یه استوری میذارن و داداش داداش حواله شوهرم میکنن که عاشقتیم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

شوهرت باید میگرفت

شوهرم چشمش به دهن اونهاست..اب هم میخوره باید بدونن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

من پنج سال دندون به جیگر گذاشتم..تا اعتراض کردم اونها تاقچه بالا گذاشتن...باورت میشه نذاشتن یه شاخه ...

عجب ادمایی پیدا میشن

بین زن و شوهر اختلاف انداختن خیلی گناه بزرگیه

ولی قطع ارتباط کامل این چالشها رو هم داره

شوهر بهتره بگه بدون همسر نمیشه و بهم خوش نمیگذره تا تو هم بری و لااقل یه اشتی هم صورت بگیره

چاقوام گذاشتن زیر گلو شوهرت؟شوهرت بخواد هیچکس مانع خرید نمیشد

مادرشوهرم پسراش را بچه ننه بار اورده..همه چی با اجازه ونظارت اون هاست..جایی که زنگ میزدن میگفتن فلان مانتو را نپوشه

سوالم جنبه شوخی داشت 😕

اها

اخه شوهرش گناهی نداره واقعا

اونا بیشعورن که جشن تولد گرفتن و بیشعور ترن که به اسی نگفتن

شوهرش به عنوان خانوادش نمیتونه چیزی بگه و گله ای کنه

شما خودت خانوادت جشن بگیرن برات دلت نمیاد گله و کدورتا رو به یادشون بیاری و میگی حالا ولش کن دیگه زحمت کشیدن و...

خانوادش خرن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

شوهرم چشمش به دهن اونهاست..اب هم میخوره باید بدونن

الانم میخواد بدون تو بره اونجا تولد بازی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مادرشوهرم پسراش را بچه ننه بار اورده..همه چی با اجازه ونظارت اون هاست..جایی که زنگ میزدن میگفتن فلان ...

ببین این حرف رو من از مادرشوهر خودمم شنیدم 

راستش اصلا گارد نگرفتم و انجام دادم 

کاش زیاد حساس نباشی ،