2777
2789
عنوان

کار عجیب خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 49 پست
بی شخصیتنشوهرت چی میگه؟

اون که از خداش هست ومیره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه توروخدا نرهخب خانوادشهشما خودت خانوادت برا جشن تولد بگیرن نمیری؟شوهرت نخواد بیاد به زور برمیداری ...

زنشو دعوت نکردن 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خیلی خوبه ک چ اشکالی دارهاینو یادت باشه اونام خونوادشن

اره ولی از لج من گرفتن..میخان بگن ما بیشتر از تو دوستش داریم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نه توروخدا نرهخب خانوادشهشما خودت خانوادت برا جشن تولد بگیرن نمیری؟شوهرت نخواد بیاد به زور برمیداری ...

سوالم جنبه شوخی داشت 😕

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چه مسخره بازیایی میکننبین زن و شوهر اختلاف میندازنبهتر بود بیان خونتون حالا اگر خیلی دلشون تولد میخو ...

شما که دلیل قهر رو نمی دونی بعد هم همیشه توی دعوا دوطرف مقصرن فقط مقدارش فرق داره حالا که میخوان تولد رو بهونه کنن برا آشتی بهتره همراهی بشه 

دعوت نمیخوایگلِ مجلسی

نه عزیزم میشناسمشون..اونها اصلا چشم دیدن عروس را ندارن

واسه همین چیزا مخالف قطع ارتباط کاملماگر یه روزنه ای باز بود،،میومدن خونه خودت نه که حالا دوتا تیم م ...

من پنج سال دندون به جیگر گذاشتم..تا اعتراض کردم اونها تاقچه بالا گذاشتن...باورت میشه نذاشتن یه شاخه گل طبیعی ده تومنی برای تولد من بخره؟؟

نه عزیزم میشناسمشون..اونها اصلا چشم دیدن عروس را ندارن

خب تو از لجشون‌پاشو برو

اون خانوادشه نمیتونه چیزی بگه و تو روشون وایسه،ولی تو میتونی

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁