بعد سی وپنج سال یادشون افتاده واسه شوهرم تولد بگیرن.همه را امشب دعوت کردن خونشون.من که نمیرم.یه سالی هست قطع رابطه کردم
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خوبه ک چ اشکالی دارهاینو یادت باشه اونام خونوادشن
اره ولی از لج من گرفتن..میخان بگن ما بیشتر از تو دوستش داریم
نه عزیزم میشناسمشون..اونها اصلا چشم دیدن عروس را ندارن
واسه همین چیزا مخالف قطع ارتباط کاملماگر یه روزنه ای باز بود،،میومدن خونه خودت نه که حالا دوتا تیم م ...
من پنج سال دندون به جیگر گذاشتم..تا اعتراض کردم اونها تاقچه بالا گذاشتن...باورت میشه نذاشتن یه شاخه گل طبیعی ده تومنی برای تولد من بخره؟؟