2777
2789
خداروشکر من خودم افسرده فقط کارم گریه و حسرت خوردن و خوابیدن

منم افسردگی داشتم 

دو سال از خونه بیرون نمیزدم 

بعد کم کم فهمیدم باید دست به کار شم 

با ورزش و مدیتیشن و رقص دارم درمانش میکنم 

و حس میکنم خوب شدم 

با اینکه مشکلات دارم اما همش به خودم امید میدم 

پاشووووو برقص بگو خدایا شکررررت 

پاشو

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

چون ۲۰سال پیش قبول شدم . منم اون موقع انگار همه دنیا رو بهم دادن الان ولی عادی شده . حرفت من رو برد ...

علاقم پزشکیه ولی دندون میخوام برم بخاطر درامد و تحصیل کوتاه مدت نسبت به پزشکی. فعلا دارم درس میخونم یازدهمم

خیلی دوست دارم قبول شم🥹

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم افسردگی داشتم دو سال از خونه بیرون نمیزدم بعد کم کم فهمیدم باید دست به کار شم با ورزش و مدیتیشن ...

نمیتونم عزیزم پدرم تازه فوت کرده حسرت ندیدن و محبت نکردن بهش تا ابد تا روز مرگم منو از پا دراورده

الان قبول خیلی ساده تر شده یکم تلاش کنی قبول میشی .❤️

برعکس نمیگین؟ 😂🥲

20 سال پیش خیلی راحت تر بود که متقاضی کمتر سوالا راحت تر

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

برعکس نمیگین؟ 😂🥲20 سال پیش خیلی راحت تر بود که متقاضی کمتر سوالا راحت تر

نه عزیزم اون موقع کل کشور یازده دانشگاه سراسری بود و دوتا آزاد تهران و اصفهان متقاضی این سه رشته پزشکی هم همیشه بچه های قوی بودند الان خودت ببین چقدر دانشکده تو کشور ریخته !!!!!

میشه بیشتر توضیح بدی چی کارایی میکنی

باشه عزیزم کل کارهامو میگم اما شما طبق نیاز خودتون برنامه بچینید چون بدن با بدن فرق داره و زندگی هم با زندگی فرق داره 

صبح ساعت ۴:۳۰ بلند میشم نماز میخونم و دعا عهد و یک صفحه قرآن با معنی 

می‌خوابم دوباره ۷ بلند میشم چهار پنج خط راجب احساساتم می‌نویسم و صبحانه  کارخونه  و ناهار تا ساعت ۱۱ تقریباً (ما کار خونمون زیاده 😂چون مامانم دیکس داره نمیتونه کار کنه) 

بعد ساعت ۱۱ تا ۱۱:۱۵ میرقصم 

بعد تا ساعت ۱۲ و ربع ورزش میکنم، این ورزش رو همش مصنوعی طبق بدنم برام چیده و گفته اینکارا رو کن 

بعد چون تنبلی تخمدان دارم ۱۵ دقیقه ورزش برا تنبلی تخمدان انجام میدم 

بعدم یه دوش ساده (آب میزنم به بدنم هر روز سرمو نمیخورم) و ناهار و نماز 

بعد یکم استراحت و میرم سراغ خوندن کتاب و ذکر گفتن و شام پختن و......

شبم زود می‌خوابم که صبح زود بلند شم 

قبل خوابم با مدیتیشن هایی که تو یتیوب هست مدیتیشن میکنم 

معمولا ساعت ده می‌خوابم 

انشااله الهی امین بحق خانم فاطمه زهرا بهترها نصیبت بشه دخترم به روی چشم اگه قابل باشم حتمن

مادر جان منم دعا کن یه شوهررررر پولدارررررر مهربووووون خوش اخلاقققق گیرم کنه 

۲۷ سالمه 

مادر جان منم دعا کن یه شوهررررر پولدارررررر مهربووووون خوش اخلاقققق گیرم کنه ۲۷ سالمه

الهی امین دخترم الهی بحق کمره خیم شده حضرت زبنب بحق کوچکترین شهید کربلا عاقبت بخیر خوشبخت بشی با ارزوی سلامتی برا به ارزوت برسی فدات شم دورت بگردم دخترم فدات شم چشم به روی چشم مادر

الهی امین دخترم الهی بحق کمره خیم شده حضرت زبنب بحق کوچکترین شهید کربلا عاقبت بخیر خوشبخت بشی با ارز ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️