2777
2789
عنوان

فراموشش میکنید یا نه

51 بازدید | 6 پست

فرض کنید شما سه ساله عاشق یه نفرید ، یعنی مدام تو ذهنتونه همش دارید بهش فکر میکنید 

خوده طرف خیلی آدم خوبیه و شبیه هم هستید اما خانواده اش خوب نیستن ، اصلا خوب نیستن

و این شخص فامیل هم هست و بخاطر خانواده هاتون جدیدا روابط خیلی سرد شده و دور شدید، شما بودید چیکار میکردید؟

عاشق طرف میموندین؟ یا فراموشش میکردین؟

بی خیالش میشدم 

عزیزم تو زندگی متوجه میشی هرچقدرم که یه ادم خوب به نظر برسه باز دست پرورده همون خانواده است امکان نداره کسی خانواده اش بد باشن خودش خوب مگر اینکه زیر دست اونا بزرگ نشده باشه و با کسای دیگه بزرگ شده باشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیالش میشدم عزیزم تو زندگی متوجه میشی هرچقدرم که یه ادم خوب به نظر برسه باز دست پرورده همون خانوا ...

راست میگی.. ولی آخه حتی وقتایی که خانواده اش به ما بی احترامی میکردن اون سعی میکرد خانواده شو ساکت کنه یا وقتایی که خانواده اش مارو میدیدن می‌رفتن یه سمت دیگه اون میومد جلو سلام میداد

راست میگی.. ولی آخه حتی وقتایی که خانواده اش به ما بی احترامی میکردن اون سعی میکرد خانواده شو ساکت ک ...

شاید اونم به شما علاقه داره واسه هنین اینکارو میکرده این کارا که میگی دلیل نمیشه از خانواده اش جدا باشه اگر خانواده اش رفتار بدی دارن کلا بدون اونم مثل اوناست ولی نه اگر صرفا اختلافخانوادگی باهاشون دارید و نمیشه گفت تقصیر اوناست بحثش جداست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شاید اونم به شما علاقه داره واسه هنین اینکارو میکرده این کارا که میگی دلیل نمیشه از خانواده اش جدا ب ...

نمیدونم ، اگر علاقه داره پس چرا هیچی نشون نمیده؟

البته من خودمم وقتی میبینمش جوری رفتار میکنم انگار اصلا وجود نداره خیلی سردم

ولی خب اون چرا ؟ یعنی پسرا هم مثل دخترا نشون نمیدن علاقشونو؟!

نمیدونم ، اگر علاقه داره پس چرا هیچی نشون نمیده؟البته من خودمم وقتی میبینمش جوری رفتار میکنم انگار ا ...

ننمیدونم والا پسرا معمولا نشون میدن شاید به خاطر اختلاف خانوادگی باشه