2777
2789

شما که با تجربه هستید اگه واسه ازدواج هیچ حسی نسبت به طرف مقابل نداشته باشید آیا بعد ازدواج اون حس و شور حال به وجود میاد؟

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل نیستم 

اما اینو میدونم حداقل باید به دل بشینه تو زندگی علاقه به وجود میاد اما از ابتدا هیچی نباشه ،نه 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

باید باشه حسی تا با ازدواج بیشتر بشه ، اگه اصلا نباشه تا میاد بوجود بیاد ،زمان می‌بره ، فقط شاید زمان رابطه ابراز محبتی برای هردو طرف بوجود بیاد 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

متاهل نیستم اما اینو میدونم حداقل باید به دل بشینه تو زندگی علاقه به وجود میاد اما از ابتدا هیچی نبا ...

من هیچ حسی نسبت به طرف مقابل ندارم هیچی

من هیچ حسی نسبت به طرف مقابل ندارم هیچی

پس بیخیال بشو اینجوری هم اونو و هم خودت اذیت میکنی 

این موضوع کلا اشتباهه 

پس بیخیال بشو اینجوری هم اونو و هم خودت اذیت میکنی این موضوع کلا اشتباهه

اره خودم به همین نتیجه رسیدم. ولی اون حالیش نیست چند بار به خواهرم گفته که منو دوست داره ولی من هرچی به خواهرم میگم هیچ حسی بهش ندارم ولی کن نیست

اره خودم به همین نتیجه رسیدم. ولی اون حالیش نیست چند بار به خواهرم گفته که منو دوست داره ولی من هرچی ...

پس دوستت نیست ،خب راحتره این موضوع که

بعدم سعی کن خودت یکی رو پیدا کنی 

پس دوستت نیست ،خب راحتره این موضوع کهبعدم سعی کن خودت یکی رو پیدا کنی

نه بابا دوست کجا بود. همون دوست شدن با کسی هم آدم اول یه حسی رو نسبت به طرف داشته باشه رو باد هوا که دوست نمیشن

نه بابا دوست کجا بود. همون دوست شدن با کسی هم آدم اول یه حسی رو نسبت به طرف داشته باشه رو باد هوا که ...

😄😄🤭