2777
2789
عنوان

جاری فیسو

150 بازدید | 10 پست

همش از خودش تعریف می‌کنه , میریم خونه ش میگه: غذام خیلی خوشمزه شده ، مثلاً بگم مانتو قیمتش الان دو تومنه ، میگه الان دیگه تیشرت دو تومنه، تا بگم مثلاً رنگ ماشینمو دوست ندارم، میگه من خیلی رنگ ماشین مو دوست دارم، بگم بچه م مثال شیطونه ، میگه خداروشکر بچه من آرومه ، میخواد جلو من بگه با خانواده شوهر خوبه، همش میگه من و شوهرم فلان ، من و شوهرم بهمان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما اینطوریه‌ فقط ما و خانوادم خوبیم شما بدین 

غذارو من اینطوری میپزم‌ و و تو هم باید اینطوری بپزی اینقدر گفت تا گفتم‌‌ بابا‌ خانواده ما این سبکی نمیخورن بس کن

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

کسی که با زر زدن اضافی دیگران ناراحت میشه روان سالمی نداره آدمی که مریضی اعصاب نداشته باشه کاملااا ریلکسسس بیخیال 

شنونده هس و حرفی که باب میلش نباشه میندازه پشت سرش