2777
2789

من مدتیه فهمیدم کم خونی گرفتم و ویتامین دی بدنم هم کمه

ازمایش دادم و دکتر بهم کپسول فروفورت گاین و قرص بتاهیستین و ویتامین دی داده 

حدودا ۳ روز از مصرف داروهام میگذره ولی بهبودی به اون صورت ندیدم

سرگیجم هم خوب نمیشه لعنتی یه حس گنگ و بدی توی سرم دارم وقتی شدید میشه تبدیل به سرگیجه چرخشی میشه ، دست و پام هم مدتیه سرد شده درحدی که جوراب میپوشم توی خونه و همش بی حالم 

شما چقدر طول کشید تا خوب بشید ؟😢رژیم غذاییتون توی طول درمان چجوری بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما غذایی هم که میخوری خوب نیست 

گوشت گوسفند باید بخوری 

دل و جیگر کباب کن یا هرجور که دوست داری 

و میوه های طبع گرم انبه و آناناس 

کمپوت اناناس بخور خیلی خوبه 

باید به خودت برسی ضعیف شدی 

برای درمان کم خونی عدس اب پز کن .آبش رو با لیمو ترش تازه بخور 

من هیچ قرص اهنی بهم جواب نمیده ،فقط فیفول 

و سرگیجه های من به خاطر جمع شدن آب تو گوش میانی بود ،با همین قرص بتاهیستین خوب شد .

من کلا بی حال و کِسل هستم

اصلا انرژی ندارم 

باورت میشه بااینکه دیشب از ساعت ۸ خوابیدم تا ۸ صبح وقتی بیدار شدم چشمام سیاهی میرفت و بازم خوابم میامد 

پاهامم عجیببببببب شل شدن

اصلا انرژی ندارم 

نمیدونم چه مرگمه

وای من انقدر امپول تقویتی میزدم، سرم میزدم، سرگیجه و پادرد داشتم، یه دکتر بهم گفت باید وزن اضاف کنی ولی من جدی نگرفتم، الان طی یک سال ۵ کیلو فقط اضاف کردم و به تغذیه رسیدم، گوشت قرمز میخورم و قلم، فاکتورهای خون م هم توی ازمایش اومده بالا