2777
2789
عنوان

کمی تامل برا کنکوریا

97 بازدید | 5 پست

الان دیگه دوره‌ای نیست که کار با ایشالله ماشالله جمع بشه !

یا بگی از مهر شروع میکنم ولی تلاش حداکثری و بهترین رشته و تراز مال منه ! 

به قول گفتنی ؛

یا الان یا هیچوقت... 

تویی که الان نتونی خودتو جمع و جور کنی و استارت بزنی بهت قول میدم مهر آبان اذر هم نمیشناسی ! 

اراده کنید 

دست از اکسپلورگردی بردارید ! 

به جای تمرکز روی پیشرفت بقیه ،روی خودتون تمرکز کنید ! 

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

الان میان میگن نه فلانی با سه ماه قبول شده کسی که تابستان نخونه صدسال بعدم نمیخونه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن نه فلانی با سه ماه قبول شده کسی که تابستان نخونه صدسال بعدم نمیخونه

بله دقیقا

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️