2777
2789

چقد طول کشید

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

3-4 ماه خیلی حوصله داشتم الان خیلی دوستش دارم

چجوری رامش کردی ،من گرفتمش لا پارچه ولی بیشتر ترسیده 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اگه میخوای رام سه باید از بچگی تربیتش کنی

بچس ولی خودش دون میخوره

جوجس؟اگه آره که زود رام میشه اگه بزرگ باشه کار خیلی سخته یا شایدم اصلا نشه

ب فروشنده گفتم جوجه بده،اینم جوجس ینی ولی خودش دون میخوره

اگه نر باشه که کلا میگن نمیشه نزدیکش شد میگن ماده ها اروم ترن

اره نره

چجوری رامش کردی ،من گرفتمش لا پارچه ولی بیشتر ترسیده

با صبر و حوصله

همیشه براش آهنگ های مخصوص عروس هلندی که آواز میخوندن می‌داشتم روزی چند ساعت 

هر تو اتاق خودم می‌خوابید کلا همیشه جلو چشمش بودم اسباب بازی و سبزی و اینا می‌ذاشتم

اولین بار بوسش کردم خیلی خوشش اومد 

خودش اومد جلو دوباره بوسش کردم 😐😂😂😂😂

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

بستگی ب سن داره . هرچی کوچکیتر باشه راجتتر باهاتون دوست میشه و اعتماد میکنه . نر ها معمولا بازیگوش ترن ماده ها مظلوم ترن نسبتا .

از همون اول قفس رو بزارین یه جا ک دائم شما رو ببینه .کم کم از بیرون قفس بهش با دستتون تخمه بدین ک ترسش از انگشتاتون بریزه . بعد از ی مدت دستتون رو پر ارزن و چند تا تخمه کنین ببرین داخل قفس . باید ثابت باشه دستتون ، ک نترسه . اولاش پر پر میزنه و میترسه از دستتون . شایدم محل نده . ولی کم کم اعتماد میکنه و میاد روی دستتون و ارزن و تخمه میخوره . 

بعدش تو یه محیط امن مثل یه اتاق در بسته ک چیز تیز یا خطرناکی توش نباشه در قفسو باز بزارین تا بیاد بیرون خودتونم با تخمه و ارزن بشینین کنارش و بازی کردنشو تماشا کنین . هیچ حرکت یهویی انجام ندین چون میترسه ازتون .

صبر و تکرار و ارامش 

ب فروشنده گفتم جوجه بده،اینم جوجس ینی ولی خودش دون میخوره

خب اوکیه پس 

هر روز بیارش بیرون برازش رو پات پیش خودت

بهش با دست تخمه بده بخوره هی نازش کن یک ماهه رامه

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

خب اوکیه پس هر روز بیارش بیرون برازش رو پات پیش خودتبهش با دست تخمه بده بخوره هی نازش کن یک ماهه رام ...

خ وحشیه مدام نوک میزنه