2777
2789
عنوان

جدیدا ناتوانی جنسی گرفتم🥺💔

272 بازدید | 14 پست

جدیدا ناتوانی جنسی گرفتم🥺

تو هر مغازه ای میرم...

توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم 😥😂🤝

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول دیدم نگرانت شدم😂😂😂

نگران نشو تو این بحران گرونی ناتوانی جنسیه واقعی اخرین چیزیه که بهش فکر میکنم 😂🤝

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

نگران نشو تو این بحران گرونی ناتوانی جنسیه واقعی اخرین چیزیه که بهش فکر میکنم 😂🤝

آره ولی همیشه معتقدم منی که از دلار هزارتومان تا صد هزارتومان دیدم فقط استرس الکی بود.چقد نگران گرون شدن اجناس بودم ولی  شد و کاری هم از دست من ساخته نبود....

اون چیزی که مهمه آرامش درونی هست و کیف کردن با همین لذت هایی که به ما داده شده ...

اونم نباشه چکار باید کرد....

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آره ولی همیشه معتقدم منی که از دلار هزارتومان تا صد هزارتومان دیدم فقط استرس الکی بود.چقد نگران گرون ...

پس تا میتونم از همین پول و توان که هست ، دارم لذت میبرم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آره ولی همیشه معتقدم منی که از دلار هزارتومان تا صد هزارتومان دیدم فقط استرس الکی بود.چقد نگران گرون ...

حرفت درسته فدات ولی خب وقتی نتونی خیلی چیزایی ک دلت میخواد رو بخری نمیتونی زیاد پایبنده این شعار یا حرف باشی همین الان رفتم مغازه از گرسنگی داشتم غش میکردم دوتا تخم مرغ برداشتم میگه دونه ۵ هزار در صورتیکه مغازه دیگه میده ۳وپونصد انقد حرص خوردم نزدیک بود دعوام بشه نخریدم اومدم نون لواش خالی خوردم واقعا نمیتونم این حجم از بی شرف بودن بعضی از ادما رو تحمل کنم همچنین گرونی رو ...

ببخشید من پست هام خیلی دیر منتشر میشه ❤️