خانما من امروز بی بی چک زدم برا اطمینان 2 تا زدم اینطوری آورد ولی عیچ علائمی ندارم. فقط کمر درد پری دارم و گاهی زیر شکمم یه دردی میگیره و ول میکنه دردش کم میمونه اشکمو دربیاره بعذ یهو قطع میشه. رفتم آزمایش بتا دادم فردا جوابشو میگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مثبته. مبارک باشه. دعام کن شوهر منم راضی بشه بچه دوم امسال باردار بشم. دست راستت رو سرمن .اسمم ستاره دعام کن
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.