2777
2789
عنوان

بی بی چک عکس

117 بازدید | 22 پست

خانما من امروز بی بی چک زدم برا اطمینان 2 تا زدم اینطوری آورد  ولی عیچ علائمی ندارم. فقط کمر درد پری دارم و گاهی زیر شکمم یه دردی میگیره و ول میکنه دردش کم میمونه اشکمو دربیاره بعذ یهو قطع میشه.  رفتم آزمایش بتا دادم فردا جوابشو میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثبته. مبارک باشه. دعام کن شوهر منم راضی بشه بچه دوم امسال باردار بشم. دست راستت رو سرمن .اسمم ستاره دعام کن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم مثبته. مبارک باشه. دعام کن شوهر منم راضی بشه بچه دوم امسال باردار بشم. دست راستت رو سرمن .اسمم ...

چشم عزیزم حتما. انشالله به زودی دامنت سبز بشه تا جوابشو بگیرم خوابم نمیبره شبو

چشم عزیزم حتما. انشالله به زودی دامنت سبز بشه تا جوابشو بگیرم خوابم نمیبره شبو

نه عزیزم صد درصد مثبتی.... مبارکت باشه .حسم میگه بچتم دختره

بچه اولته؟

خواهش میکنم هرکی پستم میبینه واسم دعاکنه بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه امسال باردار بشم. اسمم ستاره.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه عزیزم صد درصد مثبتی.... مبارکت باشه .حسم میگه بچتم دخترهبچه اولته؟ خواهش میکنم هرکی پستم میبینه و ...

وای ممنون گلم. اره بچه ی اولمه چهارماهه تو اقدامم اگه باردار شدم تاپیک میزنم حتما تگت می‌کنم 🥺

تقریبا یک هفته. میدونی قبلا هم تاخیر داشتم بی بی میزدم منفی میشد. الان یک هفتست یه دردی. تو شکمم ...

سنوگرافی چیزی ندادی؟

برا تاخیری های ک داشتی 

اولین باره داری این در دارو حس میکنی؟؟یاقبلا هم بوده

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

سنوگرافی چیزی ندادی؟برا تاخیری های ک داشتی اولین باره داری این در دارو حس میکنی؟؟یاقبلا هم بوده

اولین باره.  ن فعلا سونو ندادم انشالله فردا جواب بیاد اگه مثبت بشه هیچ نشه میرم سونو