2777
2789

از همون ابتدا مریض شد بعد چند روز که بهتر شد دوباره رفت مهد اسهال استفراغ شد و دوباره تب شدید و ....تا الان که نزدیک سه هفته شده چرک زده ب گوشش و از گوشش چرک میاد و قطع نمیشه تا قبل اونم ی هفته دکتر ی هفته همش تو بیمارستان بودیم الان تو خونه ولی چرک از گوشش میاد دخترم ضعیف شده اه رحمم میاد دیگه میخوام کلا بعد عید بفرستم و تو خونه باهاش کار کنم ولی مدیرشون گفتن تو سنجش رد میشه اینطوری واقعا بنظرتون رد میشه ؟

عزیزم بجای اینکارا بدنش رو تقویت کن 

بلاخره که چی نمیتونی تا آخر تو خونه نگهش داری که 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر بدنش ضعیفه ببرش دکتر چکاپ کامل بده براش،،،اخرش دخترتون باید بره تو محیط اموزشی برای کلاس اول هم میخای نفرستیش و تو خونه کار کنی؟

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

من دخترم رو کلا پیش دبستانی نفرستادم. تو خونه روخوانی قرآن کار کردم. بهتر از من انگلیسی صحبت میکنه. قبل از اول ابتدایی بعلاوه منها ضرب و تقسیم بلد بود. از چهار و نیم سالگی ورزش هم میره. الانم کلاس دومه.

نه ربطی به سنجش نداره نفرستش ...اون به خاطر پول خودش میگه .....سنجش از نطر مهارت شنوایی بینایی و حدکتی بچه ها رو میسنجن اگه میدونی بچه نرمال و اوکیه نفرسته در صمن بچه های که پیش نربتن یک ماه قبل مدرسه پیش میرن اونم تو همون دبستان خودشون پس سلامتیش براش مهمتره و نفرست بچه رو

نه بزار بره بنطرم

نمیدونم سنجش قبول میکنه یا نه اطلاعی ندارم جدیدا

اما بچه هایی که قبلش مهدو پیش دبستانی رفتن خیلی بهتر پیش میرن کلاس اولشونو که بیس همه پایه هاشونه

آخرشم که قرار نیس بتونی خونه نگهش داری بجاش چنروز نگهش دار خونه خوب شه بدنشم هی تقویت کن بزار بره

وا سال بعد کلاس اول هم میخوای نفرستیش؟ پاییزه و مریضیاش به جاش بدنش رو تقویت کن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

هرروز ماسک بزنه و بهش یاد بده دستاشو مرتب بشوره بخصوص قبل تغذیه. مریض شدنش کمتر میشه. من موقع پسرم میرفتم چند ساعت مدرسه اغلب بچه ها میرفتن دستشویی دستاشونو نمیشستن. خب مشخصه  اینجوری اسهال  و بیماری درکمین هست

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

نفرستی سال دیگه همه این روزا رو باید طی کنی ... باید امسال بده تا بدنش قوی بشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
عزیزم بجای اینکارا بدنش رو تقویت کن بلاخره که چی نمیتونی تا آخر تو خونه نگهش داری که

شربت ایمیونس میدادم تا قبل مریضی ... ویتامین سی هم میدادم میوه هر چ دوس داشت دیگه چیکار کنم آخه 

به نظرم راهکارش این نیست که نبری چون وقتی بدنش قوی نیست هرزمان که ببری بازم همینه اوضاع،بره مدرسه دوباره همین مسائل هست حداقل الان بدنش عادت میکنه اون م‌قع راحتتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه