2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش شاید ۴۰ میلیون ریال هست که میشه ۴ میلیون تومن

تازه همینم بعیده هرچقدر مصرف پله ای بالا و اضافی هم داشته باشی به زور به ۵ میلیون تومن میرسه

اگه میشه عکس قبضتون رو بزار

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

برا ما یک تومن میاد کسی باورش نمیشه.میگن مگه آب ی سره بازه که ۱ تومن بیاد؟

شما برای چند دوره اینقدر اومده مگه؟ حتما چند سالی هست پرداخت نکردین

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه آخه مصرف آبمون مثل سه سال پیش بوده😐 هیچ تفاوتی نکرده

🤣🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه فقط برای این ماه

شناسه ی قبضتون رو بنویس من چک کنم ببینم چند لیتر مصرف شده بدهی گذشته نداشتید یا اینکه شاید اشتباهی شده باشه میتونم دربیارم

نه فقط برای این ماه

غیر ممکنه. ی جایی آب میره خودتون خبر ندارین به شرکت آب گزارش بدین. ماهم چند سال پیش سیفون توالت فرنگیمون خراب بود قبض زیاد اومد یادم نیست چقدر بود ولی بیشتر از حد طبیعی بود به شرکت آب گفتیم قبض رو اصلاح کردن

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نهایتا بشه 4 میلیون تومن خیلی زور بزنه 5 تومن.

شما لابد استخر پر میکنید یا که شکستگی دارید یا اشتباه شده. قیمت آب هم نسبت به سه سال که میفرمایید تغییر قیمت داشته الان هم که وضعیت مشخصه. اگر مصرف خیلی باشه هم تصاعدی میره بالا. 

یه احتمال دیگه که مطرح هست اینه که صفراش رو بد شمردی یا اینکه اغراق میفرمایید و برای چند واحد هست 

غیر ممکنه. ی جایی آب میره خودتون خبر ندارین به شرکت آب گزارش بدین. ماهم چند سال پیش سیفون توالت فرنگ ...

حتی شما شیر آب رو یک ماه کامل باز بزاری چهل میلیون بعیده بیاد 

اصلا نشتی انقدر نمیاره تازه کنتور رو چک کنن مشخصه که الکی داره تکون میخوره

ما پارسال نشتی اب داشتیم سه ماه اب نشتی کرده بود از جایی ولی قبض شد ۲ میلیون ۲۰۰ هزار تومن

نهایتا بشه 4 میلیون تومن خیلی زور بزنه 5 تومن. شما لابد استخر پر میکنید یا که شکستگی دارید یا اشتباه ...

گفتم شناسه ی قبض رو بفرست من یه چک کنم ببینم چند لیتر مصرف داشتید از کی تا کی 

نفرستاد