2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بود حاجتت خداروشکررررر

نمی تونم بگم 

ولی مثل معجزه بود برام 

وسطاش نا امید بودم و شبش تصمیم گرفتم ادامه ندم ولی صبح که بیدار شدم یه انرژی مثبت زیادی داشتم و یه نشونه دیدم... چند ساعت بعد حاجتمو گرفتم 

بخون حتما 

۱بار خوندی وخودت خوندی؟یا کسی؟

من 3 بار این چله رو گرفتم با این آخری هر سه دفعه هم معجزه دیدم دفعه اولی که خوندم فکر می کردم حاجت نگرفتم ولی به مرور زمان اثبات شد که حاجت گرفتم در حقیقت 

خودم خوندم... سعی کنین با تضرع بخونین 

من 3 بار این چله رو گرفتم با این آخری هر سه دفعه هم معجزه دیدم دفعه اولی که خوندم فکر می کردم حاجت ن ...

درسته یکم بی حوصله و تنبل شدم سخته برام ولی قبلا خوندم ثابت شده اثر داره واقعا

نمی تونم بگم ولی مثل معجزه بود برام وسطاش نا امید بودم و شبش تصمیم گرفتم ادامه ندم ولی صبح که بیدار ...

خداروشکر که حجات روا شدی عزیزم

۴۰ روز رو کامل خوندی؟

کامل ترک گناه رو رعایت کردی؟

من 3 بار این چله رو گرفتم با این آخری هر سه دفعه هم معجزه دیدم دفعه اولی که خوندم فکر می کردم حاجت ن ...

ینی ۳ تا خوندی واسه هرچله ی حاجتی داشتی

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

خداروشکر که حجات روا شدی عزیزم۴۰ روز رو کامل خوندی؟کامل ترک گناه رو رعایت کردی؟

بله کامل باید خونده بشه حتی بعد حاجت روایی هم ادامه دادم تا 40 روز رو تموم کنم. 

گناه رو تا جایی که می تونی نباید انجام بدی و اگه زیر دستت در رفت استغفار کن و عامدانه و از روی اگاهی گناه نکن  

همین چله ی آخری نماز صبح رو خواب موندم ولی قضاشو خوندم و استغفار کردم و ادامه دادم 

من حاجتم خونه بچه دار شدن 

بله کامل باید خونده بشه حتی بعد حاجت روایی هم ادامه دادم تا 40 روز رو تموم کنم. گناه رو تا جایی که م ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی‌ت🌸

من متاسفانه چندبار گرفتم ولی مثلا بخاطر غیبت دیگه ولش‌میکردم،خیلی رو گناه وسواس گرفتم

آره با فاصله ی زمانی 3 چله

گناه چی میکردی خابم دیدی اهنگ پخش می‌شد از تلویزیون یا بیرون چی کار میکردی

من حاجتم خونه بچه دار شدن

با حضور قلب، با حالت تضرع بخون و سعی کن یه شرایط معنوی خاصی رو به وجود بیاری.. 

و اینکه من به نیابت از حضرت رقیه سلام الله علیها خوندم چون ایشون معصوم هستن

نیت قربت الی الله هم فراموشت نشه