2777
2789
عنوان

کسی هست قرص اورژانسی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست
اولیم ک کم بود ..میگم بعد سه ماه درست میشه نکنه تا ابد درکیر عوارضشیم من دیگ نمیخورم

نه درست میشه

قرص اورژانسی رو سالی یکبار اجازه داری

و اینقدرعوارض داره، نازک شدن دیواره رحم

منکه قیدشو زدم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ غلط بکنم بخورم الان پریودی دومت با تاخیر نبود حجم قاعدگیت تغییر نکرد ؟

نه فقط یکم خونریزیم زیادتر بود

خدایا شکرت .... من به همین دلخوشی های کوچیکم قانعم ... برام حفظشون کن

نه فقط یکم خونریزیم زیادتر بود

اونا اشکال نداره فقط نازایی نشه خطر نداشته باشه کیست اینا نشه حامله نشیم خونریزی باز زیاد بیاد تحمل میکنم البته پریود شدم کم اومد من وریودی هام کله کم هست الان کمی کمتر شد

اونا اشکال نداره فقط نازایی نشه خطر نداشته باشه کیست اینا نشه حامله نشیم خونریزی باز زیاد بیاد تحمل ...

نه بابا یه بار که مشکلی پیش نمیاد انشالله 

برای دفعه های بعد هم مواظب باشید که دیگه از این اتفاقات نیوفته مجبور بشی اورژانسی بخوری

میگم برای هورمون و‌تنظیم چی خوبه بخورم عرق رازیانه و عناب چطوره الان رازیانه بخورم مشکلی هست دوم مرد ...

نمیدونم عزیزم

من تجربه شو ندارم عرق رازیانه هم تاحالا نخوردم 

من خداروشکر همیشه پریودم منظمه 

الان هم که گفتم یکم نامیزون بود بخاطر این بود که بعد زایمان هنوز مرتب نشده بود پریودام

میگم برای هورمون و‌تنظیم چی خوبه بخورم عرق رازیانه و عناب چطوره الان رازیانه بخورم مشکلی هست دوم مرد ...

به نظرم یه دکتر زنان برو بهتره از همه چیز