2777
2789

هر بار کارنامه ها بروزرسانی میشن میگم حتما ترازه بعد ۴ ،۵ ساعت دوباره کارنامه میاد بالا بدون هیچ تغییر خسته شدیم به خدا

چمیدونم اینجا که صاحب نداره

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منمممم خیلی استرس دارم😭🥺

خسته شدیم گرچه مطمئنم اینقدر افتضاح تراز معدل میدن که میگم غلط کردم این همه انتظار کشیدم ولی خب باید بیاد که حداقل بفهمم تراز کلم چند میشه

بابا قلم چی آزمون تستی و تشریحی میگیره ۴ ساعت بعد رتبه و تراز و درصد رو بدون خطا میگه اینا دقیقا چیک ...

منم نمیدونم والا

سر همین کاراشون مغز منم ساییدن دیگه

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

خودشون گفتن تا آخر هفته دیگه بزنن زیرش چیزی ندارم بگم

من حس میکنم هر روز قد یه سال برام میگذره 

خسته شدم از انتظار 😭🥺

الان یه ماههه گذشته باید سریع بدن 

با هیچی نمیتونم خودمو سرگرم کنم 

از استرس چقدر وزن کم کردم 🤦🏻‍♀️

انگار آپولو هوا میکنن بعد الان قرار بود قوانین کنکور رو ۱۸۰ درجه عوض کنن سریع اقدام میکردن

خودشون نگفتن کی میاد؟

من حس میکنم هر روز قد یه سال برام میگذره خسته شدم از انتظار 😭🥺الان یه ماههه گذشته باید سریع بدن با ...

دقیقا قبولی یا عدم قبولیم دقیقا به تراز معدل وابسته است به تراز تیر هم امید ندارم بعید میدونم به اندازه اردیبهشت بشه

آخه همه نمراتشون عالی شده تا جایی که من دیدم و این باعث میشه تراز بیاد پایین و کم بشه.

نه باباااا این طوریا هم نیس 

اینایی که تو کانالا میذارن تبلیغه اکثرا 

اگه همه خوب میدادن میانگین کشور ۹ نمیشد 🤦🏻‍♀️