2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت خط تو عوض کنی میام در خونتون 😭💔کمکم کنید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4771 بازدید | 200 پست

چون خودم قبلا با همچین شخصی تو رابطه بودم میگم

تاکسیک تر از این پسرایی که قهرمیکنن یا میگن چرا واسه فلانی وقت گذاشتی واسه من نه نیس

متنفرم ازشون 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ازش بتیغ و درخواست پول کنکادو بخواه رستوران بخواهخودش ولت میکنه

این خوب بود👍 آره اسی یه کاری کن خودش ازت دلسرد بشه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بگو تو نه قیافه داری نه پول داری خو بهم حق بده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

زشته

رفتیییی 800 خرج خواهرش کردی اینم پول نداره انگار چاه پولی خو کسی میاد بیرون هیچی نداره بيخود میکنه میاد حتی پول کرایه نداره تازه ننشم منت میزاره

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یکم ازش بتیغ و درخواست پول کنکادو بخواه رستوران بخواهخودش ولت میکنه

😂😂😂😂🤌🏻

ای صاحب فتوا ز تو پرکارتریم با آن همه مستی ز تو هشیار تریم/تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خون خوار تریم

رفتیییی 800 خرج خواهرش کردی اینم پول نداره انگار چاه پولی خو کسی میاد بیرون هیچی نداره بيخود میکنه م ...

اره خرج کردم 

با اینکه مامان خودم توی خونه ها تمیزی می‌کنه 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

یه راه داره.باهاش ادامه بده ولی اینقدر سرد باشه خودش خسته شده بره.همش هم بگو فلان چیزو می‌خوام .کی ماشین میخری؟خونه چیشد؟غر بزن خودتو بزن مریضی بگو میگرن عصبی دارم وسیله میشکونم‌کم کم خودش میره

اره خرج کردم با اینکه مامان خودم توی خونه ها تمیزی می‌کنه

دیوونه ای دختر... نگاه کن بهش بگو نمیتونم خودمو بدبخت کنم که تو عاشقی عاشقی که عاشقی بدرک! من به اندازه کافی تو زندگی خودم سختی کشیدم مامانت اون شب حرفشو واضح زد منم سبک سنگین کردم میگم نه منو بخاطر احساساتت بیچاره نکن تو خودت الان باید بکشی عقب نه اینکه با این وضعت پررو پررو بگی میخوامت 

ببین من متنو نخوندم ولی پسری که تهدید کنه میام در خونتون زررررر میزنه جرات نداره بیاد ... بگو بیا تا بابام پدرتو در بیاره 

... تهدیدش کن ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

وای این بلای اسمانیه 

پولدار بشه چیه؟این دست به خایه میمونه همیشه

این مدل پسرا من برخورد داشتم روانین تورو خدا بلاکش کن

من به خاک سیاه نشستم بهش رو نده

من رو دادم طرف تهدیداش بیشتر شد و بیچارم کرد خدا معجزه کرد ازم کنده شد رفت خبر مرگش 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏