2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت خط تو عوض کنی میام در خونتون 😭💔کمکم کنید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4771 بازدید | 200 پست

از همون اول اول خامی کردی و مشخصه هردو سرتون کمه و کاملا بی تجربه و ناپخته هستی

تو که کارت مهم بود برات چرا رفتی تو رابطه؟؟؟؟

اون پسر ک مسخره نیست 

یکیو وابسته کنی بعد ولش کنی؟

اصن این به کنار

چرا اول کاری اینهمه هزینه کردی؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتیییی 800 خرج خواهرش کردی اینم پول نداره انگار چاه پولی خو کسی میاد بیرون هیچی نداره بيخود میکنه م ...

من پول ندارم ۸۰۰تومن واسه خودم لوازم مراقبت پوستیمو بخرم بعد اسی برای خواهر یه پسر غریبه خرج میکنه حیف🥲💔

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

برخلاف دوستان من میگم اصلا باهاش تو رابطه نمون این گدا گشنه هیچوقت پولدار نمیشه اگر یه درصدم بشه مشخصه از اونایی جنبه ندارن این دیده 800خرج کردی میخاد تیغت بزنه فقط با آدم دوزاری تو رابطه نمون 

به امید کافه رستوران کادو و... هم نباش این میخاد از تو چیزی گیرش بیاد جوک میگن اینا 

تهدیداشم الکیه چون به اهدافش نرسیده 

وقتی مامانش اون حرفو بت زده ینی فرار کن 

از همون اول اول خامی کردی و مشخصه هردو سرتون کمه و کاملا بی تجربه و ناپخته هستیتو که کارت مهم بود بر ...

این مشکلش تمرکز رو کار و... نیس، از پسره بدش اومده ولی نمیدونه چجوری این پسر سیریش رو از سر خودش وا کنه، اگه یه پسر با موقعیت خوب بود قطعا میموند باهاش، واقعا حقم داره من درکش میکنم

برخلاف دوستان من میگم اصلا باهاش تو رابطه نمون این گدا گشنه هیچوقت پولدار نمیشه اگر یه درصدم بشه مشخ ...

دقیقاااااااااااا ارههههه 

آفرین منم میگم ارزش ندارع باهاش بمونم یکم این میخام اون میخام ولش گور پدرش 

بعدشم اشکال نداره خدا بالا سره خواهرش شاد کردم بچه بود حتما خدا یجا کمکم می‌کنه درست نیست بگم پولارو بده 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

این مشکلش تمرکز رو کار و... نیس، از پسره بدش اومده ولی نمیدونه چجوری این پسر سیریش رو از سر خودش وا ...

اره واقعا اگر موقعیتش خوب بود باهاش میخوندم اما حتی یک گل هم برام نخرید هیچچچچ 

دقیقاااااااااااا ارههههه آفرین منم میگم ارزش ندارع باهاش بمونم یکم این میخام اون میخام ولش گور پدرش ...

نه عزیزم پولارو ول کن خواهرش بچه بوده خدا هواتو داره بخاطر قلب مهربونت 

ولی اصلا و ابدا جوابشو نده تهدید الکی می‌کنه فقط 

و اینکه حسم بهش اصلا خوب نیست

من پول ندارم ۸۰۰تومن واسه خودم لوازم مراقبت پوستیمو بخرم بعد اسی برای خواهر یه پسر غریبه خرج میکنه ح ...

بخدا فقط خاستم بچه بخنده 

اونام ازم سو استفاده کردن 

اشکال ندارد 

خدا بالا سره 

همش پول عیدی های خودم بود که جمع کرده بودم خرج نکرده بودم 

نه عزیزم پولارو ول کن خواهرش بچه بوده خدا هواتو داره بخاطر قلب مهربونت ولی اصلا و ابدا جوابشو نده ته ...

اره حس کنم بهش بده کلن 

بهش گفتم داییم توی سپاه هست آدرس خونتون و محل کارت شمارت میدم پدرت در بیارن 

بعد بلاک کردم