چطور توی ذهن شوهرم زن لوند و معشوقه باشم و با رابطه جنسی چطور توی لایه های روانش نفوذ کنم و ازش امتیاز بگیرم؟
میخوام بیقرار و بیتابم بشه. آیا با رابطه جنسی ممکنه؟ آیا ممکنه دید بهتری بهم پیدا کنه و من رو به خانوادش ارجحیت بده؟ تا الان که در رابطه زوجیت، دیالوگ های عشوه گرانه ای بلد نبودم ، و لذا هیچگونه امتیازی نگرفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه جانم همچین چیزی ممکن نیست نهایت بتونید اشتیاقش رو برای رابطه جنسی بیشتر کنید
اینایی که گفتید با صحبت بدست میاد
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب