2777
2789

روزی که اومدیم  بهمون گفته شبی فلان تومن میشه تصویه کردیم الان میگه ما گفتیم نفری نگفتیم شبی 😑بعد جالبه یه آقاهه اومده میگه نه به ماهم گفتین شبی مثلا ۱ تومن نفری ۵۰۰ 😑ما همون اول نفری ۵۰۰ شبی ۱ تومن حساب کردیم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن از ۱۱۸ بپرس

منم یبار برام پیش اومد شیراز،پرسیدم گفتن اصناف زنگ بزنین شمارش از ۱۱۸ گرفتم زنگ زدم  گفتم مبلغش اصلا مهم نیست اما همینکه فکر کنن قدرت دستشونه میتونن زور بگن ادم ناراحت میشه

گفتم همشهریتونن شاید پشت منه غریبه رو نگیرین چندبرابره اون مبلغی که اضافتر گرفتن میتونستم بهش بدم اما میخوام بفهمن زورگویی نکنن و سر بقیه مسافرا کلاه نزارن یه تذکری بهشون بدین گفت باشه

اره عزیز الان به تعداد تخت حساب میکنن مثلا اکه سه نفر باشی میشه مثلا شبی ۵۰۰میشه۱۵۰۰

عزیزم دو نفریم به آقاهه گفته نفری ۵۰۰ به ما گفته شبی ۱ میلیون 

ماهم همون اول ۲ تومن زدیم براش و توصیه کردیم 

شما اشتباه فکر کردی چون گفته شبی مثلا پونصد فکر کردین همونه ن بر اساسه تخت هست

عزیزم به یه آقایی گفته نفری ۵۰۰ 

خب ما هم  دو شب بودیم  ۲ تومن دادیم 

میشه شبی نفری ۵۰۰ دیگه درسته 

شما اشتباه فکر کردی چون گفته شبی مثلا پونصد فکر کردین همونه ن بر اساسه تخت هست

بعد به ما بر اساس تخت و این چیزا نگفت فقط گفت شبی ۱ تومن 

عزیز اون اقاهه خب ی نفر بوده پونصد شما دو نفرین دیگه دو شب بودین میشه دو تومن

میگم که دو تومن دادیم تصویه کردیم حالا دبع کرده مگکه نه نفری ۱ بوده 

بعد به ما بر اساس تخت و این چیزا نگفت فقط گفت شبی ۱ تومن

خب اشتباه کرده نگفته شما هم باید میپرسیدن من الان داداش خودم سوئیت داره تو مشهد مثلا ی بار نوشته بود شبی ۳۰۰بهش گفتم سیصد تومن کم نیست گفت خنگ جان شبی سیصد برای ی نفره ن دو نفر اینا