2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، اولی بعد از 14 ماه

دومی بعد از دوماه

کم کردن وزن، پیاده روی، ماساژ تخمدان ها با روغن زیتون و بستن شال رو‌ از روز دهم تا 16 سیکل، مصرف دمنوش رازیانه (البته من کیست سینه یا پرولاکتین بالا نداشتم) از روز پاکی تا 14 سیکل، مصرف عرق فراسیون هم از دهم تا شونزدهم سیکل، روزی یدونه قرص گلوکوفاژ بعد از ناهار

رازیانه فولیکول رو رشد میده، ماساژ و گلوکوفاژ کیفیت تخمک رو  افزایش میده

فراسیون عفونت رو برطرف میکنه و باعث تخمک گذاری میشه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

شوهرتون سالم بودن؟

آره

اولی رو هیچ کاری نکردم 14 ماه طول کشید دوماه چیزایی که گفتم و رعایت کردم و شد، دومی هم همینطور

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

اره عزیزم من داشتم باردارم الان فدات.ربظی به باردار نشدن نداره عزیزم اگ زیر نظر دکتر بری و رژیم اصلا ...

شما چند هفته ای

علاوه بر اون ژل لوبریکانت واقعا به اسپرم آسیب میزنه من وقتی استفاده می‌کردم باردار نشدم بعد که گذاشتمش کنار حامله شدم

من۶هفته ام عزیزدلم

دقیقا مثل من، مردم از بی‌حالی و رفلاکس و تهوع شما علائم داری؟ چندمیه